Gå til innhold

Blir Nokia solgt?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Microsoft har aldri vært karakterisert av at de er innovative. Nokia red bølgen og ventet for lenge, men de har ikke vært som Microsoft:

 

Microsoft har brukt mer ressurser på lage krøll for alle andre enn noen annet annen bedrift. Det er en essensiell del av deres forretningsstrategi. Hadde de brukt bremsepengene på utvikling i ryddig og ukorrupt konkurranse med de andre hadde de også hatt bra produkter og god teknologi.

 

Hadde utviklingen skjedd utelukkende på Microsoft's premisser hadde du sittet med XP, MSO 2003 og et internett som var helt ubrukelig.

 

Mobiltelefon og Microsoft? Glem det.

 

Fremskritt skjer på tross av Microsoft og ikke på grunn av Microsoft.

Lenke til kommentar

Håper virkelig Google går til oppkjøp av Nokia. Da er det ingen tvil om at Symbian erklæres død og Android blir den STORE vinneren på mobilmarkedet. Færre OS gir bedre OS og ikke minst tilleggsprogramvarer.

 

 

Mindre konkurranse gir bedre produkter ? :hmm: Det høres ikke helt riktig ut.

Endret av Thomas
Lenke til kommentar

Nokia blir aldri i verden solgt, og Nokia kommer sterkt tilbake etter noen år i dvale. Inntoget av MeeGo(som er en hundre ganger bedre og mer komplett Linux-distro enn Android) og overgangen til kapasitive AMOLED-skjermer, samt Nokia sitt stadige fokus på gode mobilkameraer(Se N95--->N8) kommer til å snu den negative trenden, det er jeg overbevist om.

 

Derimot tror jeg Apple kommer til å gå på trynet i løpet av de neste 5-10 årene. Heldigvis har folk begynt å våkne og skjønt at open-source faktisk er fremtiden, noe Androids voldsomme vekst har vist, og at stadig flere pc-brukere går over til eksempelvis Ubuntu. Nokia er allerede godt skodd for fremtiden med satsingen på MeeGo, mens Apple tviholder på en forretningsstrategi hvor de ønsker å "fengsle" sine egne brukere mest mulig. iphone er "in" akkurat nå, men jeg tror ikke iphone er det folk vil ha om, si 5 år.

 

Å avskrive Nokia nå bare fordi iphone og Android er det som er tidsriktig AKKURAT NÅ er meget uklokt. Det som er in i dag trenger ikke være in i morgen, og så raskt som teknologien utvikler seg nå så kan ting raskt ta nye vendinger.

 

Er vel ingen f.eks som hadde forventet for 3 år siden at Android skulle ha så stor suksess som det har hatt,noe som viser at trender skifter hele tiden, og nye aktører kan plutselig slå seg veldig opp, og det kan Nokia også godt gjøre med de nye grepene de nå har tatt.

Lenke til kommentar

Det mest riktige vil vel være å si at Microsoft er med på å drive teknologien fremover, akkurat som alle andre. Ingen driver den eller holder den tilbake alene. Og når det kommer til kommentaren om "jo færre OS jo bedre" så blir det bare for dumt. Om det ikke hadde kommet noen andre operativsystem eller konkurranse generelt ville det ikke vært noe press på utviklerne til å komme med noe nyt og vi ville stått mer eller mindre stille.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...