Gå til innhold

Android 2.2 er ute til desire!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Froyo er nok lanser for Desire ja. Lastet den ned tidligere i dag, og synes det virker greit nok.

 

Kan vel sette fingeren på biten med at det er forandringer i enkelte menysystemer, som f.eks hvordan man tilbakestiller telefonen til fabrikkinnstillinger. At HTC ikke oppdaterer guidene til hvordan man gjør slikt på nettsidene sine var skuffende. Jeg måtte virkelig ta medtoden hvor vi holder inne volum-ned-knappen samtidig som vi slår på telefonen jeg altså, fordi jeg ikke fant menyvalget for å tilbakestille lenger.

 

HDopptak skuffer, noe som var forventet, det gjør vel igrunn opptak på Desire uansett om det er HD eller ikke. Om noe er gjort med batteriet begynner jeg å undre meg på, min telefon har lagt i ca 12 timer uten lader nå, og kan vel se ut til at det er ca 95% igjen. Nuh, det har jeg aldri opplevd før. :p

 

At verken Mobilen.no eller Amobil har skrevet om dette kan jeg ikke forstå.

Lenke til kommentar

Jeg har heller ikke merket noen endring i batteritid. Men det jeg HAR merket, og som irriterer meg litt er at applikasjoner starter å kjøre umiddelbart etter at jeg har avsluttet dem. Jeg benytter "Advanced Task Killer" til formålet, og før oppdateringen var det kun et fåtall applikasjoner som startet av seg selv, (youtube var èn av dem) mens nå starter mange fler. Det varierer hvilke apps dette er, og også hvor mange som starter opp igjen. Har telefonen ligget rolig i en time uten verken trådløs eller mobilt nettverk slått på, vil allikevel en 8-10 apps starte opp i bakgrunnen... Noen som har tips til hvordan man får stoppet det?

Lenke til kommentar

Jeg har opplevd det samme. Det skal visstnok ikke være noe problem at disse programmene er aktive, de "sover" visst og reduserer ikke telefonens kapasitet eller batteritid i nevneverdig grad. Enkelte hevder at det ikke er nødvendig med en "task killer" i det hele tatt! Selv er jeg skeptisk til det og vil nok fortsette å bruke min Task killer.

Lenke til kommentar

Hmm. Merkelig. Du er vel koplet til et trådløst nettverk som virker? Du vet at du må laste ned med telefonen via Innstillinger - Om telefonen

 

Hei. Det ordnet seg nå, det var noe kluss med det trådløse nettet .... Takk for svar :)

 

\\simen

Lenke til kommentar

Det må ha vært noe underlig med telefonen min akkurat den dagen da jeg oppdaterte den, og da jeg opplevde så god batterilevetid. Nå etter at telefonen har vært avslått og slått på igjen ser det ut til at batteritiden er tilbake til det normale. Tror dette må ha vært noe feil som har skjedd direkte etter oppdateringa, som da ble ordnet opp i etter restart. :)

Lenke til kommentar

Prøvde å laste ned 2.2 for to dager siden, da kom nedlastninga til 54% før jeg fikk beskjed om at det var no feil på sd-kortet..

 

Når jeg prøver igjen i dag så får jeg beskjed om at det er ikke er noen oppdateringer til telefonen min..

 

Er er noen som har peilig på hvordan jeg finner igjen oppdateringa, eller har en annen løsning på problemet?

 

MVH

Buddis

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...