Gå til innhold

Mortal Kombat 9


Anbefalte innlegg

Jeg sier bare at du har Makoto som avatar kan det vel mistenkes at du ikke er helt upartisk når det gjelder slossespill? ;)

 

Men du har et poeng i at SF og MK er forskjellige, men det er vel Tekken og SF også? SF er mer dyktighet, mens Tekken er mer eviglange komboer. Like fullt lager de to spill med folk fra begge lag i begge spill. SF x Tekken lages i SFIV-motoren, mens Tekken X SF lages i Tekken-motoren. Hvorfor kunne de ikke da laget Street Fighter X Mortal Kombat i SF-motoren, og Mortal Kombat vs Street Fighter i MK-motoren? Den største forskjellen spillmessig er at MK har fatalities og alt det der, noe SF selvsagt ikke har. Men det var fatalities i DC Univese vs Mortal Kombat også. DC-folk vil jo selvsagt ikke rive hodet av hveradnre, så fatalitiene deres var ikke dødelige, og vi kunne ikke drepe dem. (så vidt jeg vet; jeg gadd ikke spille lenge nok til å prøve et fatality.) Nå var jo ikk DC vs MK akkurat bra, men MK9 har en helt ny start på alle måter. Jeg har svært stor tro på det. I mellomtiden holder jeg meg til Super Street Fighter IV. :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvis du må vite det. Er jeg en Mortal Kombat blodnerd. Sikkert mer enn alle andre på hele forumet. Jeg ville totalt dominert hvem som helt på forumet i et 2D MK. Det ville jeg satset penger på. Grunnen til at jeg har Makoto er fordi hun er favoritt karakteren min i 3s. Vi trenger ikke flere crossover fightere. Der karakter spilles som et SF spill. Det holder meg X-men vs SF, Marvel - vs Capcom, Tatsunoko vs Capcom, SNK vs Capcom etc. Det alle MK fans vil se nå etter over 10år med venting er et skikkelig MK spill. Ikke mer fluff tull. Jeg vil heller foretrekke at Boon & co fokuserer på å lage et skikkelig MK spill uten at de blander inn Capcom osv. Har problemer nok å svelge Kratos i MK9. Og det har nesten alle de andre MK spillerene og. Stor forskjell på casual fans og dedikerte fans.

 

Åja det der med Makoto avataren gir forsatt liten mening for meg. Siden jeg FORSATT ikke har sagt at SF er den ultimate fighteren. Hvis jeg hadde hatt bilde av epler, ville du trodd at jeg likte epler over alle andre frukter? Og ingen andre frukter var i nærheten av de? Det er bilde av en karakter i et spill.

 

Uansett, jeg er 50/50 på om MK blir bra. Håper de adder damage protection på X-ray moves og tag juggels. Og ingen latterlige combos a la Superman og Flash fra det der MKDC spillet.

Endret av Cut From Stone
Lenke til kommentar

Det var da voldsomt. :) Du skjønner faktisk ikke at det kan virke som du er biased mot SF4 når du har en SF4-karkter som avatar?

 

Du er ikke den eneste som liker Mortal Kombat her. Jeg har vært fan siden det første og vil mer enn gjerne ha et bra Mortal Kombat igjen. Med det ene utelukker ikke det andre. Et av de største problemene med MK er at selve motoren har vært rimelig dårlig helt siden MK4.Det er ingen tvil om at Super Street Fighter 4 er en av de beste slossespillene i dag, så hva ville skjedd om vi byttet ut folkene der med folk fra Mortal Kombat? Selvsagt måtte vi hatt fatalities og alt det der, men selve slossingen ville vært veldig inspirert av Super Street Fighter 4. Og skal vi først bytte motor, hvorfor ikke beholde noen av de mest populære folkene også? Vi har hatt flere Mortal Komban spin-offs, og noen (som f.eks Shaolin Monks) er ganske bra. Og nei, det blir aldri nok crossover-spill uansett sjanger før vi får et 2D Super Mario med Mortal Kombat-folk. :p

Lenke til kommentar

Hvis de gjør det som du sier ender vi opp med SF4 med MK skins. Og jeg vil ha et Skikkelig Mortal Kombat spill, og ikke MKSF4 det er bare tull. Da vil jeg heller spille Street Fighter 4. Og jo cross over spill er det nok av. Med MvcC3 som ser dønn likt ut som TvsC. Ikke ta det ille opp men du er en casual fan. Ingen MK person vil se MK bli til et dårlig SF spill. Uansett så tror jeg du ikke vet hvordan spillmotorer fungerer. Er rimelig sikker på at MUGEN er noe for deg. Slåse spill der alt slåss mot alt.

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

I reklame pausen i kampen Pity VS Cut vil jeg snike inn og si følgende:

 

Spillet ser rått ut, hoppet over Soul på PS3 da serien ikke har vært min greie. Men jeg kan ikke si det samme om MK, siden det meste jeg har spilt er MK: Deadly Alliance, en gammel PS2 demo jeg fikk med et blad eller noe i den duren.

 

Kjenner i det minste igjen den grønne syre arenaen fra demo videon, når en kompis viste meg MK2 (tror det var 2'eren...).

 

Men nå var pausen over gitt.

 

PityTheFool VS Cut from Stone

 

FIGHT!

Lenke til kommentar

Cut vil kun ha "ekte" Mortal Kombat eller Street Fighter, men hadde tydeligvis ikke fått med seg at Street Fighter X Tekken og Tekken X Street Fighter er under utvikling. SFXT er vanlig Street Fighter med karakter fra både Street Fighter og Tekken, mens TXSF er Tekken med karakterer fra begge seriene. Nå har det gått nesten en måned uten noe svar, så jeg vant med fatality. :p

Lenke til kommentar

Uten å blande meg inn i diskusjonen om hva "ekte" MK, SF, Tekken osv er og hva som er hva vil jeg bare få sagt at jeg gleder meg til MK, håper det byr på mer av sjarmen fra MK1+2 og det ser jo ganske lovende ut. 2011 blir bra år for fightere generelt tror jeg hvis vi får MK, MVC3, SFXT og omvendt og forhåpentligvis SSF4AE o/

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Cut vil kun ha "ekte" Mortal Kombat eller Street Fighter, men hadde tydeligvis ikke fått med seg at Street Fighter X Tekken og Tekken X Street Fighter er under utvikling. SFXT er vanlig Street Fighter med karakter fra både Street Fighter og Tekken, mens TXSF er Tekken med karakterer fra begge seriene. Nå har det gått nesten en måned uten noe svar, så jeg vant med fatality. :p

 

 

Nei det har noe med at eg har annet å gjøre enn å sitte her og diskutere noe du ikkje forstår. Ulikt deg så spiller eg fighters på et høyt nivå. For det andre så vet eg mer om fighting games enn du vet om noe annet. For the tredje så har fått med meg SF vs Tekken siden teasen ble lansert. For det fjerde SF vs Tekken har ingenting med MK 9 gjøre. For det femte hadde du giddet å lære deg å lese hadde sett eg ikkje er imot SF vs *random fighter* bare at MK9 er den eneste måten å ta MK i riktig retning.

Du trenger ikkje å svare for kommer ikkje til å lese det du skriver uansett. Gidd ikkje å bruke tid på idioti.

 

FLAWLESS VICTORY, FATALITY.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
  • 4 uker senere...
  • 1 måned senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...