Gå til innhold

Hva er det verste som har skjedd med telefonen din?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

min 3310 slutta å fungere når mor mi ringte meg mens det regna en gang. vann fukt skade sa de på elkjøp etter den hadde vært på service i 8 uker (!) de sa at det tok normalt 2 - 3 uker. og jeg fikk ikke ny tlf for de dekker ikke fukt skade :evil: min C35 slutta skjermen å fungere på plutselig en dag men da fikk jeg en helt ny da..

Lenke til kommentar

Mine tabber;

 

- mistet en stor hammer på min 7650.. blah, pokker så unødvendig! :)

- mistet min gamle 6210 i bakken..

 

- min nåværende 7250 her ganske kraftig vibrator.. så om den ringer fra andre siden av rommet, hører jeg *brrrr, brrrrr, brrrr* *DUNK* *Stillhet* Mao "vibrert" seg ned fra bordet.. :)

Lenke til kommentar
Min trofaste gamle Siemens ME45 har gått i bakken utallige ganger, vært ute i regn og vind, men alltid vært klar til dyst.

Litt værre ble det da jeg utenfor et festlokale skulle taste ei melding.

To som var betydelig fullere enn meg braste inn i ryggen min så telefonen skvatt ut av hånda og ned på asfalten, hvorpå den ble overkjørt av en blodsenka rånekjerre av typen Audi 80.

 

Displayet ble knust, og tasten nederst til venstre forsvant, og det å lade den og synce via kabel er litt av en jobb siden den fikk etpar trøkkere som forårsaket kontaktproblemer.

 

Men kryss i taket! Den virker ennå, helt upåklagelig.

 

Skulle gjerne sett den nokiaen som takla samme behandling, hehehe.

 

Drylte min 3310 i bakken for et par uker siden. :) Har fungert prikkfritt fram til i går. Nå er den helt rar. Rart om dette skulle ha noe med kastet å gjøre, ettersom det er så lenge siden uten at jeg har merket noe.

 

Noe annet strange er at jeg nettopp (for en uke siden) bestilte en t68i på internett. - Og nå er 3310en ødelagt. Samme skjedde når jeg fikk 3310'sen for 2-3 år siden. Bestilt på internett, og den gamle blir ødelagt kort tid etter bestillinga (men før pakken ankommer). Den gangen var det kokvask av påskrudd motorola. Den fungerte faktisk delvis i nesten ei uke etterpå. hmm... Der kom skaden helt fram over tid... kanskje det var kastet som herpa noikan min alikevel.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...