Gå til innhold

Trailer: Age of Conan: Rise of the Godslayer #5 (PC)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

OK.. et helt seriøst spørsmål... Hvis det står mellom wow og age of conan... hvilke argumenter ville dere brukt for å lokke folk til AOC? samme sum i mnd osv...alltid lurt på det.

 

Jo, nå skal du høre. Age of conan har i mitt syn, en mye dypere og bedre historie enn world of warcraft som bare plaffrer på med nye ting. Combatsystemet er det mye kritikk av, men jeg synes det er mye mer krevende og morsommere for spillere med et slikt system. I world of warcraft som er et fantastisk spill er combaten, i mitt syn, litt ensidig. Man bruker et bestemt talentoppsett som er best og man har lite individualiserte karakterer. (Kanskje stigma systemet er litt greit, men folk bruker ofte de samme stigmaene) I AOC har folk vidt forskjellige meninger om hva som er bra og man kan endre basert på hvordan man spiller istedenfor å endre sin spillestil til å bli mer lik andres.

 

AOC er som nevt tusen ganger før, eyecandy. Vakkert og blodfylt grafikk, men krever mye fra PCen noe som fører til at markedet for dette spillet blir mindre.

 

PvPen er fantastisk moro, kanskje med unntak av all gankingen på fury. WoW har også gøyal pvp, men er ikke like utfordrende i feks world pvp eller bgs. Det beste med wow pvp er arena, og det blir nok snart implementert et slikt system i aoc.

 

Sieges er awesome, men noen ganger blir det litt lag. Sånt må man tåle.

 

Bare å prøve =)

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...