Gå til innhold

kule brettspill på pc


Anbefalte innlegg

Hei.

Ønsker flere kule brettspill på pc. Ikke bare rene kopier (eller jo) men at de faktisk bruker mulighetene en pc har. Animerte brikker, artig musikk, gjerne store muligheter innenfor alternative regler.

 

Planen er å bruke dissse istedenfor brettversjonen, da dette er mye enklere når man bare spiller to. Mulighet for å slenge med en computer er viktig.

 

Hittil har jeg ParkerBrothers Monopoly (stjerne eksempel på hvordan det skal gjøres) og Risk 2. Også et nydelig eksemplar. trenger tips til flere sånne type spill. (må ikke være brettspill, men er et pluss, siden dama kan reglene).

 

PS. Tips til alle de med non-gamer kjærester. Prøv med litt brettspill på bord og så brettspill på pc.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tja, hva med BloodBowl? Data versjon av brettspillet BloodBowl, kan spille med standard regler og noen egne utviklerne har lagt til.

 

Mener også at xboxlive (ikke pc riktignok) skal få en versjon av risk, de har allerede en for Settlers of Catan.

 

Dessværre kun pc som er aktuelt.

 

Bloodbowl så litt artig ut, men fant ikke ut så mye om gameplayet. Turnbased tipper jeg. Hvordan funker en vanlig kamp? Ser for meg en blodig managersim. Hvordan er dybde og taktikk og slikt? Liker spill som ikke er avhengig av flaks

Lenke til kommentar

Det er litt flaks inne i bildet, som ved alle spill som involverer terning. Det finnes både tur og real time (tur er dog best). Forskjellige lag spiller på forskjellig vis, dverger presser seg fram, skaven satser på løp og alver på langpassninger. Chaos satser mer på å skade motstanderne.

 

Spillet har mye humor, men er også ganske dypt gameplay messig og man må virkelig tenke gjennom hva man gjør. Du kan stille singelplayer og online med ett lag som utvikler og forbedrer seg, samtidig som du også gjør det.

 

PC: mener gamer.no snakket om en remake av battlechess, som er ett sjakk spill hvor figurene drepte hverandre i små animasjoner mens man spilte sjakk.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...