Gå til innhold

Her er Sony Ericssons nye flaggskip


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Et par småbugs skal være sikkert. Virker som en genial telefon, bortsett fra i mine øyne at den kjører versjon 1.6 av Android. Ja det skal sies at telefonen kommer til å bli bedre når den blir oppdatert med 2.0-2.1 for da å kunne konkurere med de andre flaggskipmodellene, men det blir nok ikke før en gang i de siste to kvartalene av dette kalenderåret, og da er det kommet kommet ut mobiler med en ennå nyere versjon Android. Så om android er årsaken til ny mobil, ville jeg nok gått for Desire som allerede kommer ut med en nyere versjon. Hvertfall det jeg tok høyde til når jeg velger å kjøpe Desire i April.

Lenke til kommentar

Har hatt mobilen et par uker nå og synes mobilen er meget bra! Fortjener både skryt og litt pepper etter min smak. Det som er dårlig etter min mening er kun småbugs som blir retta ved første oppdatering. En ting eg ikkje finner er vanlig mobiltastatur når enn skal skrive meldinger. Skal eg ha det må alt anna rundt vere japansk!! Håper dette kommer seg for ellers er det litt knotete for min smak. Ellers fungerer mobil veldi bra, avspilling av musikk/film går smertefritt og den laster innhold kjapt, sjøl om det ligger masse der. Bildevisning går litt treigt, den må liksom tenke litt mellom kvart bilde, håper det blir en orden på det ved oppg. Skjermen er herlig til filmtitting, og fra å ha gått fra iphone til denne, er det nå veldi herli å lytte til musikk mens man surfer på nett;)

 

Sterkt anbefalt mobil fra min side!

Lenke til kommentar

Gleder meg syyyyykt til den kommer i butikk. Hvorfor får alle dere andre den før oss dødlige?

 

Når det gjelder android 2.1 så er det strengt tatt ikke annen forskjell enn i hvordan man zoomer med multitouch. Og den kommer jo med dette etterhvert. Har Desire facerecognition? Jeg hørte at X10 kjenner igjen ansiktene på de man tar bilde av etter første "tagg". Det er fett. Jeg skal uansett ha denne telefonen. Akkurat midt i blinken og mye fetere design enn de andre der ute.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...