Gå til innhold

Winows 2000 SP4 eller XP?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Man kan si hva man vil om Microsoft, men det er alltid lurt å ta det en hører på windows.no med en aldri så liten klype salt.

 

Windows 2000 med SP4 fungerer helt utmerket - og med alle feilene som befinner seg i systemet fra før, er det vanskelig å forverre situasjonen.

 

Gå for Windows 2000 med SP3 eller SP4 du. XP er bare tungt og skrekkelig.

Lenke til kommentar
Man kan si hva man vil om Microsoft, men det er alltid lurt å ta det en hører på windows.no med en aldri så liten klype salt.

 

Tar du alt du finner på Internett som god fisk, vil du fort lure deg selv.

 

 

 

Windows 2000 med SP4 fungerer helt utmerket.

 

Skulle bare mangle om ikke erfaringene er ulike.

 

og med alle feilene som befinner seg i systemet fra før, er det vanskelig å forverre situasjonen.

 

Først sier du at Windows 2000 med SP4 fungerer helt utmerket og så forteller du om alle feilene?

Lenke til kommentar
Har kjørt mye windows 2000 og XP.

Windows 2000 med SP3 er meget stabilt, har ikke hatt noe prob med det OS'et

 

Det er bra, men denne debatten går egentlig utpå om SP4 er bra nok eller ikke. FreeBDS påsto nemlig at Microsoft Technet er ikke helt til å stole på.

Lenke til kommentar

Har hørt at Win 2k er mer stabil enn WinXP. Jeg bruker selv xp uten å ha alvorlige problemer med stabiliteten. Jeg har også prøvd 2k med SP3, jeg har hørt at Win 2k med SP3 er mer stabil enn xp. Jeg tror det er best med Win 2k med SP3, og du får heller vente med SP4 til folk finner ut at SP4 holder Win 2k mer stabil enn det SP3 gjør!

Lenke til kommentar
Jeg skal reinnstallere Windows, tenkte å legge inn XP men så så jeg at SP4 har kommet ut. Hvilket system bør jeg velge da med tanke på stabilitet? Jeg spiller en del, hvertfall i det siste. ( Gothic 2 ). Har dere noe erfaringer?

 

Har en maskin med Win 2k PS med alle oppdateringer og en med XP med alle oppdatering. De er like stabil, men XP er jo ørten ganger bedre på brukervennlighet og hurtighet. Enesteste grunnen jeg kjører 2000 er pga av IIS mulighetene og bruker muligheten på den isteden for på XP pro.

 

Innstaller XP såfremst du ikke skal bruke IIS.

Lenke til kommentar

Bruker selv XP uten noen nevneverdige problemer.

Spiller ikke så mye, men noen timer i uka blir det nå.

Restarter kun maskina når jeg skal hive inn eller ta ut noe hardware.

Så stabilitet og oppetid har ikke jeg hatt noen problemer med, hadde dog en god del problemer med w2k ang noen spill ,samt noe ustabilitet - som plutselige uforklarlige heng (ingenting annet enn knappen på PSU funket).

Har ikke hatt de problemene med XP.

Samt at XP er hakket mer brukervennlig enn w2k.

Lenke til kommentar
Først sier du at Windows 2000 med SP4 fungerer helt utmerket og så forteller du om alle feilene?

 

Utifra en Microsodt-dominerende situasjon, er det nok folkets plikt å overse de styggelige feil som befinner seg under selve grensesnittet - og utifra en slik situasjon vil jeg derfor ikke påstå, utiftra mine erfaringer med SP4 hittil, at det har forverret det hele.

 

Som gammel Apple- og FreeBSD-bruker, er nok ikke Windows mitt "område" lengre - men jeg er medlem av både MSDN og har utviklet meget i Mirosoft Visual Studio .NET. C# er et godt språk, forøvrig. Men selskap som på et noe grumsete plan har klart å klistre til seg en brukermasse på godt og vel 95 % burde være åpen for kritikk.

Lenke til kommentar
:(

Nå går internet seitt sjå meg når eg installerte SP4

Eg har ein bærbar data med XP og der funker internet som det skall

Eg har W-Lan

D-Link DWL-120

Korleis kan eg slette SP4 uten å formatere når eg ikkje arkiverte filene??

 

Lurer på det samme sjøl. Hvordan Fjerne SP4? Er det bare å avinstalere det i legg til eller fjern programmer. Bruker jeg Regclean?

 

Sliter med samme feilen, på samme printeren som beskrevet under:

 

• SP4 creates major problems for graphics device interface (GDI) printers. I have a QMS Minolta PagePro 1100L at home, and since upgrading to SP4, both of my Win2K machines crash with a Stop 1E in pwgdi.dll (which is admittedly a QMS file, not Microsoft's) whenever the printer driver is accessed: when trying to print, looking at the printer properties, doing a print preview, or in some cases (e.g., Microsoft Word 2002) just launching an application with your default system printer set to a GDI device. Thus far, I've found no mention of this problem in any of Microsoft's support venues (e.g., news.microsoft.com, Knowledge Base). QMS support says that it's aware of the problem and that supposedly all GDI printers are affected (i.e., from any manufacturer, with any driver version). Unfortunately, my printer is an earlier, now discontinued model, and QMS says it won't be updating these drivers any more.

 

Forslag mottaes med takk. :woot:

Lenke til kommentar

ja, XP er greit nok på en kjapp pc egentlig, siden at det er litt ressurs krevende effekter som er standard i XP. det er det ikke i Windows 2000 ikke som standard iallefall. som jeg vet så ligner 2000 litt på ME faktisk bare at 2000 er iallefall 10 ganger mer stabilt da.

tror nok at Windows 2000 er kjempe bra, men har ikke prøvd det selv enda :(

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...