Gå til innhold

Trackmania Wii


ostesaks

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Wow! Dette kan fort være spillet som gjør at jeg skaffer meg en Wii. Editoren, 4-player split-screen og forhåpentligvis en stødig framerate kan gjøre dette innmari bra. Editoren må være en drøm å bruke med Wii-kontrollen, og mtp. onlinefunksjonaliteten til tradisjonelle TrackMania-spill kan alle funksjoner ivaretas på Wii.

Det eneste jeg stiller meg skeptisk til, inntil videre, er kontrollen når en spiller spillet. TrackMania, særlig vanskeligere baner, krever millisekundpresisjon og helt glatte bildeoppdateringer. Uten det blir det vanskelig å korte tiden ned så mye som mulig. Kan egentlig ikke se noen veldig god kontrollmetode utenom tastatur (piltastene) for TrackMania, men forhåpentligvis finner de en eller flere gode løsning(er)!

Lenke til kommentar

Må innrømme at jeg lo da jeg hørte om dette første gang med tanke på hvordan andre racingspill på Wii har hvert, er bare Excite Truck som jeg kan komme på som klart det noen lunde greit. Men dette ser virkelig bra ut, generelt føler jeg også at Wii spill har tatt et steg opp i det siste så fikk plutselig store forventniger til dette av den videoen. Og ja, er spent på og se hvordan kontrollene blir.

Endret av Kuma
Lenke til kommentar

Kan egentlig ikke se noen veldig god kontrollmetode utenom tastatur (piltastene) for TrackMania, men forhåpentligvis finner de en eller flere gode løsning(er)!

 

Har spilt masse TM Nations på PC. Er litt skeptisk til kontrollen selv. Kanskje det blir support for tastatur eller classic controller?

 

http://www.tothegame.com/wii-9660-trackmania-wii-for-nintendo-wii.html

 

Jupp. Classic-støtte.

Endret av ostesaks
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...