Gå til innhold

BR på PS3 slim


Fabian1105

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Tenker å kjøpe en ps3 slim, blant annet på grunn av BR. Noen som kan si noen om hvor god den er i forhold til en BR-spiller til tilsvarenede pris? Og den originale ps3 er jo noen år gammel nå, så jeg tenker BR har blitt bedre siden utgivelsen...er slim-versjonen oppgradert i så henseende?

 

 

Hei PS3 er en meget god BR spiller, LydogBilde hadde netopp en test med ps3 mot BR spillere som ligger i en prisklasse på 3000-5000kr, og ps3 ble beste kjøp av disse, mener en panasonic fikk best i test, men eneste grunnen til at ps3 ikke nådde til topps var kun pga at den ikke ga like gode bilder på vanlig DVD som panasonicen sin modell. Men den ga like gode bilder på BR som vinneren gjorde, men siden ps3 også er en spillmaskin så ble den altså mer verdi for pengene også.

 

Jeg har også selv en ps3 og kan si meg meget fornøyd med dens bluray spiller.

Kjøpte meg faktisk ps3 nr 2 netopp kun pga BR muligheten og mutimedia muligheten jeg har med den.

Lenke til kommentar

Sony har vørt svært flinke til å holde spilleren up-to.date gjennom softwareoppdateringer og jeg vil gå så langt om å si at en Playstation 3 er et tryggere valg av Blu-Ray spiller enn mange av de dedikerte der ute nå. Dette fordi Blu-Ray er under stadig utbedring og mange av de dedikerte spillerne ikke er i stand til å oppdateres til nyeste versjon - noe Playstation 3 er.

 

Hvordan bildekvaliteten er kontra en dedikert og godkjent maskin vet jeg ikke helt, men jeg tror ikke du vil savne noen kvaliteter hos en Playstation som Blu-Ray spiller.

Lenke til kommentar

Joda, men det blir sendt som ukomprimert PCM til forsterkeren som igjen konverterer det til DD True HD, om den støtter PCM. Om Slim omgår dette ved å sende det direkte som SS True HD med en gang vet jeg ikke, men i teorien skal det ikke være noen forskjell annet enn hva som lyser opp på forsterkerens display.

Lenke til kommentar

Vel, noen sier det er forskjell på det, andre ikke....teoretisk burde det ikke være forskjell.......men :p

 

Har testa her hjemme nå nettopp, kraftig forbedring i lyden, men kan jo ikke sammenligne med å bruke slim selv.

 

Uansett er blueray i PS3 kjempebra :)

Verdt pengene, i praksis en mediamaskin med spill til samme pris som en jevngod blueray spiller.

Lenke til kommentar

Dette er noe jeg har lurt på selv faktisk, jeg kjøpte i sin tid en PlayStation 2 med tanke på at jeg da fikk en DVD-spiller, men den var dessverre ganske dårlig. Tok ikke alle filmer, og selv om jeg ikke opplevde det selv var det noen av mine venner som rett og slett ikke fikk spille av DVD'er i det hele tatt.

 

Dette har satt sine spor, og derfor har jeg lurt på om det fortsatt var slik. Greit å vite at mine bange anelser var feil, særlig nå som jeg er på vei til å gå til anskaffelse av en PS3 selv.

Lenke til kommentar

Hvordan blir det når 3D skal komme til Blu-Ray formatet da? Playstation 3 vil jo ifølge Sony få 3D funksjonalitet gjennom firmware, men vil en vanlig Blu-Ray spiller (med nettilgang) kun gjøre det samme?

 

En dedikert maskin vil jeg iallefall tro har fått akkurat den kraften den trenger for å drive Blu-Ray skiver optimalt, men har de ekstra krefter til å takle 3D? Jeg vet ikke om 3D krever noen ekstra krefter så er derfor jeg spør.

Lenke til kommentar

ps3 er en helt kurant bluray spiller som spiller blu-ray meget bra. og som sagt tidligere er oppskaleringen på dvd heller dårlig i forhold til de fleste dedikerte spillere. et problem som ikke er nevnt er lydutgangen. lyd fungerer bra gjennom hdmi inn i en forsterker men bruker du optisk eller stereoutgangen så er en dedikert spiller MYE bedre for de som er litt interessert i slikt :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...