Gå til innhold

Multitasking på skolen


Anbefalte innlegg

Tenkte å lage en tråd hvor man kan komme med forslag til "multitasking spill" når man er på skolen. greit å ha noe som man kan spille i et vindu og ikke full skjerm, hvis man plutselig må ta ned spillet en stund (hvis læreren kommer forbi). og noe som ikke krever for mye, sånn som at man MÅ helst høre det som skjer eller at man må trykke intensivt mye.

 

Mitt forslag er ROTK XI (Romance of the three kingdoms 11)

 

Veldig greit å spille i et vindu, krever ikke mye av pc'en (min, trenger ikke lyd og er lett å spille. ligner litt på Total War spillene.

 

Men har klart å runde det en gang og holder på å gjøre det en gang til, men føler jeg vil spille noe annet.

 

Noe forslag? :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

vel god morgen Andy :p

 

tenkte eg og skulle komme med et forslag så eg går for runescape då eg, det er et RP som de fleste sikkert har sett og som da går på gjøre quest, slåss og crafte. slåssingen går ganske sakte så det er ikke krevende med mange klikk som du sier. og det er lett å lukke ned når læreren sniker seg forbi.

 

i tilegg til det så har vi jo adventure quest og dragon fable som er 2 sidescroll RP'er som er rimelig tøffe, som har da en story og hvor du quester og slåss og ja vanlig RP vettu. disse 2 er ikke online da, de er kun singel player.

 

også til slutt har man adventure quests world som er en MMO utgave av adventure quest som er ganske kult for den spiller du på samme måte bare at det er større og det er andre spillere så anbefaler deg å prøve den ;)

 

av disse så er det nok runescape som har flest spillere vil eg tro :p

 

http://www.aq.com/ (adventure quest world)

http://www.battleon.com/ (adventure quest)

http://www.dragonfable.com/ (dragon fable)

http://www.runescape.com/ (runescape)

Lenke til kommentar

ah vel da så.

men som et IKT lærling på en skole må eg jo gjøre det rette her og fortelle deg at skolens nett BARE skal brukes til fag relaterte ting og at det tar veldig mye av skolens båndbredde når du sitter å spiller på nettet deres :p

 

ja også skal du jo liksom gjøre skole arbeid når du er på skolen har noen folk funnet ut da.

Endret av KraniC
Lenke til kommentar

fant på 2 nye spill eg tenkte eg skulle legge til her og denne gangen er det ikke snakk om RPG-er.

 

så det første er jam legend som da er et browser basert guitar hero sak hvor du da trykker på knapper når de kommer på riktig punkt. ja de fleste vet jo hva guitar hero og rock band er så tror de fleste skjønnar tegningen. den har mange sanger (men må jo ikke ha lyd på) og mange forskjellige vanskelighets grader.

 

http://www.jamlegend.com/

 

så er et andre et spill meg og en kompis spillte veldig mye før, urban rivals. det er da et online kort spill hvor det kan minnes litt om pokemon kort, yugijo (eller hvordan det skrives) o.s.v. det går da ut på å kjøpe kort og spille mot andre folk online. de har en god del kort og kortene kan gå opp i level så det er ganske gøy. så har de turneringer ganske ofte og slikt. kansje disse er mer for deg.

 

http://www.urban-rivals.com/

Lenke til kommentar

ah vel da så.

men som et IKT lærling på en skole må eg jo gjøre det rette her og fortelle deg at skolens nett BARE skal brukes til fag relaterte ting og at det tar veldig mye av skolens båndbredde når du sitter å spiller på nettet deres :p

 

ja også skal du jo liksom gjøre skole arbeid når du er på skolen har noen folk funnet ut da.

Skole arbeid? hva er det for noe? :o

neida x)

Men ja, gjør mye på skolen. men når læreren går gjennom alle oppgavene på en prøve som jeg klarte veldig greit så føler jeg for å gjøre noe annet :)

 

Og akkurat nå bruker jeg ikke nettet på skolen til å spille siden jeg har det instalert ^^

Har så kjapt nett her uansett at man kan laste ned uten at noen merker noe.

 

Ellers vil jeg si at emulator er jo egentlig et godt valg :) har spilt en del ps1 emulator, ikke så mye GBA eller nintendo emulator.

 

Har ikke hørt om de andre 2 sist nevnte. får se hvordan de ser ut :)

Lenke til kommentar

Har spilt litt Rollercoaster Tycoon på skolen. Installerte lovlig kopi hjemme, byttet ut exe med crack, dra over mappen. Funker fett, kjører i windowed.

 

edit: og det autpoauser hvis du alt+tabber!

 

Noen som vet om det går an å skjule vinduer på verktøylinjen uten administrator?

Endret av Joananas
Lenke til kommentar

Er et program som sirkulerer på skolen nå, der man kan skifte mellom forskjellige vinduer. Hvis du har masse spill oppe på den ene siden, kan du med et tastetrykk skifte til et vindu der du har skolearbeid eller lignende. Altså har du to "skjermbilder" å skifte mellom. Vet ikke hva det heter though...

 

On-topic: Anbefaler tetris. Krever jo en god del tastetrykk, men det er jo kun piltastene, og det er jo forholdsvis lydløst. Versjonen jeg har pauser også når man alt+taber/klikker på noe annet.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+8974asdfnb

Spelunky! Har ikke tall på hvor mange timer jeg har sløst bort på det :)

For de som ikke har hørt om det, så spiller du en liten fyr som sprenger, klatrer og hopper gjennom huler på jakt etter gull og annen rikdom. Det som er så genialt er at hver bane genereres av spillet, så du vil aldri finne den samme banen to ganger på rad! (Hvis du ikke regner med level-editoren som har vært med i de nyere versjonene da :p)

Blir kanskje litt tastetrykking, og du burde prøve det med lyd hvis du har mulighet, men passer perfekt i en kjedelig skoletime ;)

 

EDIT:

Link er vel greit å ha med: http://www.spelunkyworld.com/

Endret av Slettet+8974asdfnb
Lenke til kommentar

Brukte å spele ein del Civilization 4 siste året på videregåande, spelet er turbasert, og kan derfor lett leggast ned. Hugsar at eg og ein kompis også hadde det gøy med Worms 4 som han hadde funne billig på ein butikk. Trur nok det gjekk mest av i friminutta i "hot-seat"-modusen.

 

Begge kan spelast i vindu, men trur kanskje eg måtte bruke noko lureri i .ini-fila til Worms.

 

Edit: Kan leggje til at i ettertid angrar eg litt på at eg ikkje brukte meir tid på faktisk skulearbeid sidan det gjekk hardt ut over nokre av karakterane mine for det året...

Endret av Gusj
Lenke til kommentar

Når det kommer til emulator kan Project 64(nintendo 64) anbefales. Super Mario, Mario Karts, Banjoo kazooe osv kan bli slagere i et hvert klasserom. I friminuttene kan jo super smash bros spilles med multiplayer ;)

 

(Legger ikke ved link her nå pga latskap og vissheten om at forumbrukerne her vet om google :whistle: )

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...