Gå til innhold

APB: All Points Bulletin


Anbefalte innlegg

Fått beta-key også. Men kan jeg bare spille i noen timer på søndag?!

Vel, tror ikke jeg gidder å være med da. Bruke opp så mye plass, bare for noen få timer testing. Serverne kommer vel til å kræsje og alt, så man får vel ikke testet ut uansett :p

Men det blir vel lengre beta-testing tider etterhvert.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Patience, young padawan. Ja 2 timer er ganske lite, men hey, de som fikk beta første gangen måtte vente i minst en måned før de fikk teste ;)

Og neste gang får vi nok helt sikkert lengre tid å spille på, forhåpentligvis.

 

edit: virker som alle de som fikk beta inv i dag er med i Furious Fighters. Kanskje likeså greit, bedre å slåss mot/med likesinnede, enn med/mot folk som vet nøyaktig hva de driver med ;)

Endret av Leaf
Lenke til kommentar
Gjest Bruker-127711

Er litt teit at de legger testingen på et så teit tidspunkt, og så lite tid i tilleg. Rekker sikkert akkurat å bli ferdig med figuren og løpe 42 meter før tiden er over.

Lenke til kommentar
Gjest Bruker-127711

Vel, de sier at du burde lage et lite utkast av hvordan du vil ha karakteren din og bare hoppe rett inn i spillet, for så å småjustere og gjøre karakteren din perfekt når du har bedre tid. Det er hivertfall det jeg har tenkt til å gjøre ;)

Joa, det er greit det, men betatesterne ville ikke være i nærheten i å finne så mange bugs som vi ville hvis vi hadde hatt f.eks en hel dag. Får håpe det kommer litt lengre perioder etterhvert.

Lenke til kommentar

Vel, nå har jeg også fått mail om at jeg er med i en gruppe, kalt Heavy Hitters. Yey! Problemet er at jeg ikke har fått noen "du har blitt akseptert - her er klienten og informasjonen du trenger" mail.

Typisk <_<

 

Mail er sendt, vi venter i spenning.

 

Edit: Til dere som klager over betatider: De har hatt det slik siden betaen startet i september/oktober i fjor, men da ble man ikke delt opp i grupper. Da kunne alle spille på tirsdager, torsdager og søndager. Grunnen til denne oppdelingen? IDK

Endret av peasandpeace
Lenke til kommentar

Må innrømme at jeg aldri har vært med på betatesting i en så tidlig fase, men jeg ser logikken i dette. Jeg får inntrykk av at de har sluppet til en stor mengde betatestere og at det har vært veldig planlagt. Bare det at de deler opp kan hinte til at det er for mange til å ha på en server av gangen. Og nettopp dette med størrelse kan være grunnen til at vi får et par timer nå den første gangen. RTW vil sjekke hvordan serverne håndterer så mange spillere. Ved å fokusere på det så slipper de å ha en hel dags beta hvor serverne er laggy eller nede halvparten av tiden.

 

Og husk. Dette er ikke eneste gangen vi får tilgang. Dette er første gangen vi får tilgang. Det kommer til å være mye testing og mer og mer jo nærmere release vi kommer. Så kos dere på lørdag/søndag med det dere kan. Så blir det nok annonsert mer testing i løpet av noen uker.

 

Forresten burde folk sjekke spamfilter på mailen da jeg fant min mail lurvende der.

Lenke til kommentar

Jeg kom også med i betaen :D

 

Har lastet ned i litt over en halv time nå og er på 9%. Er med i Furious Fighters, så får ikke spilt før i morgen uansett.

Jeg skjønner ikke hvorfor folk klager på tidspunktet vi får spille på. Er dumt at vi bare får spille i 2 timer, men fra kl 21.00 til 23.00 er iallefall perfekt for meg :)

 

Må følge med på denne tråden, forhåpentlig vis blir denne tråden litt oppdatert om når neste spilletidene for de i betaen og lignende er? Ellers hadde det vel kanskje vært en idè med en APB Beta tråd.

Lenke til kommentar

"You don't have enough disk space available to install APB" Så har jeg 43gig ledig, der jeg prøver å installere. Rart.

Hvordan fikk du instalert det? fikk betaen min i går og har det samme problemet :(

 

Det jeg gjorde var å; Installere spillet på laptopen min, så la jeg mappa over på en minnepenn og kopierte over mappa til den stasjonære. Problem solved. Du kan også prøve å installere det på C: disken, om du ikke allerede har gjort det.

 

 

 

Hm, sto at jeg ikke hadde god nok pc til å innstallere beta, selvom jeg vet at jeg har det. Holder på å laste ned nå, men betyr det at det ikke fungerer når det er ferdig nedlastet?

 

Edit: Bare 1300 minutter igjen nå <_<

 

Den testen er jo bare for å se hvordan du ligger an til requirements spillet krever. Evnt, minimum. Du får kanskje ikke spilt spillet på high, men medium/low.

Endret av Stifi
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...