Gå til innhold

Heroes of Newerth - Invitasjonstråd - Nå released


Anbefalte innlegg

Oppdatering: Spillet er nå released og koster 30$ (rundt 180 kroner hvis jeg ikke tar helt feil). Gå til http://www.heroesofnewerth.com/ for å kjøpe det :)

 

Siden den originale Heroes of Newerth-tråden har blitt spammet til verdens ende og tilbake med poster fra folk som har lyst på invitasjon tenkte jeg at det kunne være lurt å starte en tråd som tok for seg nettopp dette.

 

Hvis du har noen invitasjoner til overs hadde det vært fint om du kunne si ifra i denne tråden, eventuelt PM'e meg og så vil jeg sette opp en liste over hvem som har invitasjoner og hvem som ikke har. Når du går tom for invitasjoner sier du ifra i tråden eller PM'er meg og så skal jeg fjerne deg.

 

Hvis du har lyst på en invitasjon skriver du det EN GANG i denne tråden og så vil jeg sette deg opp på en annen liste. Når du får en invitasjon du slette posten din i denne tråden og si ifra til meg på PM at du har fått invitasjon sånn at jeg kan ta deg av listen (for å sikre at ingen blir sendt invitasjon til to ganger.)

 

Som dere sikkert har merket har jeg ikke oppdatert tråden på lenge. Kommer heller ikke til å gjøre det, siden det blir litt for mye styr.

Endret av Error
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg sier bare stakkars blizzard når dette kommer ut, DotA er en av warcraft III sine flaggskip... og dette tar jo helt kaka. spilt dota aktivt i 6 år. En Betakey ville vært awesome.

 

Mellonwow[at]hotmail[dot]com

 

Cheers...

 

~Voldsom

Endret av WU.Voldsom
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...