Gå til innhold

Calda, RPG


Anbefalte innlegg

Calda, RPG

 

Reglar:

- Ikkje overdriv

- Ikkje bryt reglane

- Ikkje drep andres karakterar utan deira løyve

- Ver sakleg(ingen upassande ord, ikkje tull deg)

- Ver kreativ, skap historia!

- Skriv i tredjeperson

 

 

Kart:

 

 

414701.jpeg

 

 

Forklaring:

Svarte firkantar = Hovudstadar

Raude firkantar = Fort

Grått = fjell

Grønt = Mark

Beige = Skog

Det er veg mellom alle sentrale punkt

 

Landet:

Kontinentet heiter Calda og består av 4 øyer. Kvart land har ei øy, og landa er nesten konstant i krig med kvarandre. Det er derimot ikkje ofte at det er store slag, og handel er tillat mellom landa. Sivilbefolkninga merkar derfor lite til krigen, bortsett frå når eit av landa sett i land soldatar som skal herje litt. Berre for å minne dei andre på at dei er i krig. Hovudstaden har alltid same namn som landet. Landet brukar gull og sølv som valuta, og ti sølvmyntar er ein gullmynt.

 

(Øya oppe til venstre) Avantin – Avantin er eit fattig land, og på randen av opprør, men Kong Moslim har ein mektig hær og slår ned all motstand. Dei har opptil fleire gongar prøvd å invadere Eskellia, men aldri klart det.

 

(Øyva nede til venstre) Eskellia – Eskellia er eit ganske rikt land, men folket er misfornøgde med korleis Dronning Ihlana styrar dei, men kvar gong Avantin prøver å invadere dei så er det berre Dronning Ihlana og hennar betrudde bogeskyttare. Eskellia sine bogeskyttare er utan tvil dei aller beste.

 

(Øya midt på, litt opp) Mecalan – Mecalan er kjent for sine sterke, uthaldne soldatar. Hæren er ikkje så stor, men med ein gong det byrjar å nærme seg eit slag så kjøpar landet tusenvis av deira kjente leigesoldatar. Landet er eit midtpunkt når det kjem til handel, og er derfor veldig rike. Folket er nøgde med leiarane sine, etter at dei for fem år sidan fekk pressa igjennom eit demokrati. Landet er styrt av 9 folkevalde personar, dei 9 velgjer så ein Rådsleiar, som har mest makt av dei 9 Rådsmedlemma. Han kan likevel ikkje gjere spesielt mykje utan fleirtal i Rådet.

 

(Øya til høgre) Bahest – Bahest sine hestar er dei aller beste i heile verda, og kavaleriet til landet er eit frykta syn. Leiaren til dette landet er Khan Salim, som lar folket styre seg sjølve mens han krigar, for det meiste mot Avantin og litt mot Eskellia. Folket bryr seg ikkje, dei berre held på som vanleg og betalar skatt av og til. Landet er kjend for sine griske innbyggjarar, og mange er handelsmenn.

 

 

 

Tips/ekstre info:

Du treng jo ein jobb, det kan vere leigesoldat, soldat, handelsmann, leigemordar osb., her sett eigentleg berre fantasien grensar.

Eit anna tips er; kan det gjerast i verkelegheita så kan det gjerast her også. Den passar til alt

Det er ikkje gøy å vandre rundt aleine, dra dit det er andre spelarar, og skap historia.

 

Er du lei av karakteren din, så er det fritt fram og lage ein ny, da er det best viss du drep den gamle, men du kan ha opp til 3 karakterar. NPC styrar alle.

 

Ikkje overdriv med pengar, viss du drep nokre bandittar så finn du ikkje 2000 gull, men kanskje 50, viss du er heldig 100.

 

RPG`en foregår i eit middelaldersamfunn, så vi har pil og boge og sverd, ikkje pistolar eller andre "moderne" våpen. Magi eller andre overnaturlege kreftar er heller ikkje med.

 

Lurar du på noko meir, så er det berre å spørje. Sett helst "OOC" foran det som ikkje er RPG`en, eller legg ein "----" under det som ikkje har noko med RPG`en å gjere :)

 

Mal:

Namn:

Alder:

Utsjåande:

Jobb:

Eigenskapar(husk regel 1 her!):

Rustning/klede:

Utstyr:

Forhistorie:

 

Da byrjer eg:

 

Namn: Androg Cartem

Alder: 26

Utsjåande: Han er 1.81 m høg, og ganske tynn, han er bleik og har eit kort, lysebrunt hår, blå auge

Jobb: Bogeskyttar

Eigenskapar(husk regel 1 her!): Har god hørsel og syn, er ein god bogeskyttar

Rustning/klede: Lærstøvlar, ei ringbrynje som dekker heile torsoen og armane, brune, ganske sterke buksar, ein grøn gensar over ringbrynja, ei grå kappe med hette, kærhanskar

Utstyr: Ei komposittboge, 60 pilar, 250 gull, mat, ein kniv, eit teppe, andre diverse nødvendig ting(blir for vanskeleg å ramse opp absolutt alt)

Forhistorie: Androg blei født i Eskellia, faren var ein jegar og mora solgte det han fanga. Androg hadde to søstre og ein bror, broren døydde i ein krig, og den eine søstra av sjukdom.

 

Faren hans trente han til å bli ein jegar, akuratt som han, og han viste eit godt talent. Hørselen hans var betre enn hos andre, og synet var også godt. På grunn av dette blei han ein god jegar, og fleire betalte han litt for å t.d. drepe ein bjørn som hadde tatt ein sau. Sånt levde han av til han blei 18, da blei han kalla inn i hæren og trent som ein soldat. Han sloss aldri i ein krig, for så snart han blei 23 så fekk han lov til å dra kvar han ville, og han forlot hæren.

 

No satt han utanfor Eskellia, og vurderte kva han skulle gjere i framtida.

Endret av Flosshatt
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Namn: Erik Solheim

Alder: 22

Utsjåande: 1, 72 m. Ganske tynn. Sterk.

Jobb: Leiemorder

Eigenskapar: Kan få mord til å se ut som selvmord, og drepe folk offentlig uten at folk merker det.

Rustning/klede: Kappe.

Utstyr: En stor samling av skytevåpen.

Forhistorie: Han rømte fra gjelden sin i Norge, og derfor er han her.

Endret av HCG
Lenke til kommentar

OOC:

Okey, jeg fikk frysninger av historien og landene osv. det ser dritgøy ut :D Håper bare jeg har god nokk fantasi. Lager en NÅ.

 

Edit: MÅ vi man ha magiske krefter? Jeg er ikke så glad i det, så jeg blir glad om jeg kunne slippe unna det :)

Edit 2: Kan vi lage små leirer/mini landsbyer som folkene våre hører til?

Edit 3: Kan jeg legge til: kjønn, i utstyr,alder og det andre? :)

Endret av lolidude
Lenke til kommentar

Navn: Sangre (Ukjent om dette er hennes ekte navn)

Alder: 21 År

Kjønn: Kvinne

Utsende:Lyse Mørk(? :lol: ) hud (Arabisk/Latin-Amerkansk Hudfarge, siden jeg ikke hvet hvordan jeg skal beskrive det), Halv langt svart og krølette/rufsette hår, Atletisk, Moslims merke brent på ryggen (Som Moslim gjør med alle i underklassen)

Jobb: Opprørsleder

Egenskaper: En av de beste med sverd i hele Avantin, Meget godt syn, Atletisk og akrobatisk(? :p), Middels god bueskyter, Gode leder egenskaper, Smart, Kan komme seg inn nesten over allt helt stille, Musikalsk, Flink med dyr

Rustning/klær: Rufsete skitten hvit T-skjorte, Rufsete og ødelagt svart arbeider bukse

Utstyr: 2 Middels lange sverd, Ett telt med diverse utstyr og mat i, Alltid 100 gold i kontanter, Ett buksebelte av dyreskin med en slitt bronse spenne, Buksebeltet fungerer også som holder til dette: En drikkeflaske, Flaske med plass til dyremat, En giftkapsel og en jakt kniv.

Forhistorie: Sangre, er datteren av to fattige bønder som bodde på en strutsefarm utenfor hovedstaden i Avantind. Hun levde livet på farmen rolig, helt til Moslim anklaget foreldrene hennes for og kritisere styret hanns. Når hun var 12 år kom det to soldater og hentet henne og foreldrene. Hun ble send til slaveleiren på andre siden av Avantin og det er ukjent hva som skjedde med foreldrene. Når hun kom til slaveleiren så hun hvor dårlig slavene hadde det (Slavene, er for det meste småkriminelle og kritikere av Moslim) Når hun var 19 år fikk hun med seg fem andre slaver og drepte to vakter, så stjal de noen hester og rømte mot skogen. Der startet de opprørsgruppen mot Moslim sin regjering. De har fått med seg mange bønder og tidligere slaver som har rømt fra slaveleirene eller dratt langt for og kjempe mot Moslim. Opprørsgruppen har også mottat finansiell støtte og våpen fra Eskellias regjering. De holder til i fjeldene og skogen nord på Avantin. 415312.jpeg

Endret av lolidude
Lenke til kommentar
OOC:

Okey, jeg fikk frysninger av historien og landene osv. det ser dritgøy ut :D Håper bare jeg har god nokk fantasi. Lager en NÅ.

 

Edit: MÅ vi man ha magiske krefter? Jeg er ikke så glad i det, så jeg blir glad om jeg kunne slippe unna det :)

Edit 2: Kan vi lage små leirer/mini landsbyer som folkene våre hører til?

Edit 3: Kan jeg legge til: kjønn, i utstyr,alder og det andre? :)

 

2: Du kan starte leirar, og landsbyar, ja, men det vil sjølvsagt koste pengar å byggje ting.

3: Du kan leggje til anna relevant informasjon, som kjønn, ja. Berre skriv "Kjønn: Mann/dame" under t.d. alder.

-----

Lenke til kommentar

Namn: Alex Corinthas

Kjønn: Mann

Alder: 26

Utsjåande: Svart hud, lite hår, muskuløs.

Jobb: Kriger

Eigenskapar: Er en mester med sabel, og bruker pil&bue

Rustning/klede: Grønn ninjaaktig bukse, bar overkropp

Utstyr: Sabel, pil og bue og Kastekniver

Forhistorie: Leder i en liten landsby i Eskellia, der han er overhodet for landsbyen. Har en sønn som heter Oro, som er 8 år. Landsbyen har 120 innbyggere.

Endret av iharal3
Lenke til kommentar

Navn: Adam Kriege

Alder: 26

Kjønn: Mann

Utseende: 1.85 høy, lys i huden, "mellomlangt", brunt hår, treben fra kneet og ned (venstre ben).

Jobb: Kriger

Egenskaper: Han er god med sverd og fekting. Han er ikke veldig muskuløs, men har god "slossteknikk" som gjør ham til en veldig god nærkampkriger. Han har også opparbeidet seg en utenomjordisk god balanse.

Rustning/klær: Kappe/frakk til daglig, i krig bærer han en grå rustning-overdel (hva er det det kalles igjen?). Han har en grønn lue med fjær i.

Utstyr: Sverd, tre små kniver til nærkamp/kastekniver, treben, taske med 214 gull og 34 sølv, samt andre nødvendige/selvsagte ting.

Forhistorie: Adam ble født inn i en relativt fattig familie på Avantin. Han har alltid vært en nysgjerrig gutt som har søkt etter eventyr, og i de senere år har han vist seg å være ganske opprørsk av seg, noe som i en alder av 15 år fikk ham opp i en konflikt med en soldat i kongens egen hær. Dette førte uheldigvis til at han fikk kappet av halve venstre ben med en øks, og siden det har han gått med treben. Dette har dog gitt ham noen fordeler, han har opparbeidet seg en utrolig god balanse og til nøds kan han med en enkel håndbevegelse skru av seg trebenet og bruke det som nærkampvåpen. Denne hendelsen har gitt ham hevnlyst og enda større motivasjon for å gjøre opprør mot staten og styrte kong Moslim.

Han har alltid hatt en forkjærlighet for alle typer kniver og sverd, og han er også glad i ild og brann.

 

OOC: Whut, alle er 26? Haha. ^_^ Og eh... hva betyr "OOC"?

Endret av Mokko
Lenke til kommentar

Navn: Zerion Celsus Defragen

Alder: 53 år

Utsende: Stramt og strengt fjes, brunt grålig hår, lys hud og 1.83 m høy.

Jobb: Ridder

Egenskaper: Han er flink med heste ridning og kan kaste et spyd ganske nøyaktig mens han rir, men uten hest er han ikke mye tess.

Rustning/klær: Har en brun genser og bukse laget av silke. Under har han en ringbrynje som han har brukt i alle år. Han har også en rød kappe og en hjelm som skjuler det øveste hode og øynene

Utstyr: Hesten Zernut, et spy, et sverd, et horn, soveutstyr, pipen og 236 gull.

Forhistorie: Zerion ble født og oppvokst i Bahest med foreldrene sine på en bondegård. Bondegården lå vest i Bahest oppfor en strand. Her ble han lært med å ri hest av faren sin som hadde vært en ridder før.

Han ble også flink med å kaste spyd fordi Zerion og faren dro ofte i skogen bak bondegården for å jakte på villsvin og storfugl. Etterhvert dro han alene i skogen på jakt fordi faren begynte å bli gammel og hadde vondt i ryggen.

En varm sommerdag når Zerion dro til skogen for å jakte kom et skip fra Avantin og stoppet ved stranden der bondegård deres lå for å herje en landsby som lå lengre opp.

Da Zerion fornøyd kom tilbake fra jakten med 2 villsvin i hendene så han at bondegården stod i brann. Han løp så fort han aktet ned, men for ingen nytte. Foreldrene lå døde foran huset. Han så båten ligge ved stranden og skjønte hva som hadde skjedd. Han hopte opp på den yngste hesten (Zernut) og dro av gårde før fienden kom tilbake.

Nå driver han ikke på med så mye enn å sitte og røyke på pipa mens han stirre ut over havet, ellers så rir han rundt i Bahest og hjelper folket sitt i kriger.

Alle i familen til Zerion er død og mesteparten på grunn av krigen derfor er han en sta og hissig mann som liker å være alene (med Zernut), likevel hjelper han landet sitt i krigen vist han trengs for å hevne familien.

Zerion bor heller ingen spesiell plass.

 

 

OOC: betyr Out Of Character og burde du ikke skrive navn på byene, fjellene og sånt på kartet Flosshatt?

Endret av Zerion
Lenke til kommentar

OOC: Eg burde kanskje det, men eg er veldig dårleg til å teikne, så eg tok det berre sånn. Derfor kan du sjølv finne på namn på eventuelle fort, byar og fjell viss du vil.

------

 

Androg gjekk sakte nærmare hjorten i skogen, han stoppa, hjorten såg opp, men såg han ikkje. Ei pil, og hjorten låg på bakken. Androg løp bort, og kutta strupen på den. Så starta han å flå den, han burde skaffe seg litt meir pengar viss han skulle forlete dette landet.

Lenke til kommentar

Jeg har en liten landsyby/bosetning jeg vil ha addet til kartet, om det er mulig ;) Mer info kommer.

 

Navn: Zerion Celsus Defragen

Alder: 53 år

Utsende: Stramt og strengt fjes, brunt grålig hår, lys hud og 1.83 m høy.

Jobb: Ridder

Egenskaper: Han er flink med heste ridning og kan kaste et spyd ganske nøyaktig mens han rir, men uten hest er han ikke mye tess.

Rustning/klær: Har en brun genser og bukse laget av silke. Under har han en ringbrynje som han har brukt i alle år. Han har også en rød kappe og en hjelm som skjuler det øveste hode og øynene

Utstyr: Hesten Zernut, et spy, et sverd, et horn og 236 gull.

Forhistorie: Zerion bor i Bahest med sin gamle venn Zernut som er en hest. Her driver han ikke på med så mye enn å sitte og røyke på pipa mens han stirre ut over havet, ellers så rir han rundt i Bahest og hjelper folket sitt i kriger.

Alle i familen til Zerion er død og mesteparten på grunn av krigen derfor er han en sta og hissig mann som liker å være alene med Zernut, likevel er han med i krigen for å hevne familien.

 

 

OOC: betyr Out Of Character og burde du ikke skrive navn på byene, fjellene og sånt på kartet Flosshatt?

Er det avataren din? :p

Lenke til kommentar

Navn: Dwyn Hirados

Alder: 38

Utseende: 191cm høy, og ganske sterk. Er ikke noe brei, egentlig ganske tynn, bare sterk i kroppen. Tykt, bustete, svart hår, blå øyne.

Jobb: Leiemorder

Egenskaper: Veldig utholdende, er ekspert på snikmord og veldig god når det gjelder sverdkamp. Er ikke den som går foran i linjene i krig, så han bruker smidighet framfor rå styrke når han skal felle sine fiender.

Rustning/klær: Bruker kun tøy og lær, tyngre rustning er i veien for han når han skal snike eller sloss på sin grasiøse måte. Klærne hans er mørkebrune, og er vanskelige å se om natten.

Utstyr: Et medium stort sverd, en lang, tynn kniv, mat, 500 gull m.m.

Forhistorie: Dwyn er født og oppvokst i Mecalan, og faren hans var en berykted leiemorder, med snikmord som sin spesialitet. Han ble oppdaget og drept da Dwyn var 14 år gammel, under et forsøk på et attentat mot dronningen av Eskellia. Oppdraget var håpløst før det i det hele tatt begynte, så Dwyn har alltid hatet generalen som pådro han oppdraget. For å gjøre faren sin stolt bestemte han seg for å bli som han når han vokste opp, og trente hver eneste dag. Nå er han blitt en av de mest erfarne og beryktede leiemorderene i Mecalan, og har sjelden feilet noen av sine oppdrag.

 

Dwyn er ekspert på snikmord, og god med sverdet, men helt elendig med buen. Han har heller ikke noe tilovers for hester, og vandrer for det meste til fots. Dwyn er en stille type, og foretrekker å være for seg selv når han kan det. Men jobben hans innebærer å være med flere folk, selv om han ikke liker å få oppdrag sammen med andre enkeltpersoner.

Endret av ShampooMacTavish
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...