Gå til innhold

The Neverending story


Kiro

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Boken som fløy gjennom luften var en ganske så magisk bok, dette viste selvfølgelig Bastian veldig godt. Den tok derfor folkene som drepte Mathias med seg inn gjennom luftet og ut i intet og Bastian hadde nå fått sin hevn. Den var kansje ikke så blodig som han hadde håpet, men funket bra likevel.

Endret av Ehtram
Lenke til kommentar

For hevnen trenger ikke å være blodig, en hevn er når du som person for gjengjeldt en dårlig handling av en annen part. Dette forsto Bastian i det øyeblikket han hadde sett morderne forsvinne inn i det ubeskrivelige intet.

 

I intet hadde ikke morderne død, de hadde blitt tvunget gjennom stien av forståelse og medfølelse, de skulle bli en del av intet. I et blaffrende sekund hvor intet forsvant, inn i seg selv, så sto Mathias opp fra de døde, men i en form av en rotte, som var noe av det han ble etter sin gjennopstandelse.

Lenke til kommentar

Dager ble til uker, og uker ble til måneder og Bastian og Rotta klarte fortsatt ikke å skrape sammen nok penger til å kjøpe den meget spesielle Rolls Roycen de måtte ha. Evneveike som de var ble de sparket fra hver eneste jobb de prøvde seg på og det tok ikke lang tid før de begge lå i rennesteinene.

 

Men, en dag kom plutselig en feit rød tysker bort til dem...

Lenke til kommentar

Han hadde en stor pose med masse sitroner oppi. Han fortalte dem at dette var en magisk pose og at den inneholdt uendelige mengder med sitroner. Wiener (som han selv kalte seg) ville at de skulle lage lemonade for alle sitronene så de kunne kjøpe seg Rolls Roycen.

 

Både Bastian og Mathias var svært så entusiastiske til dette, men...

Lenke til kommentar
Gjest Bruker-127711

det var noe som ikke stemte. Verken Bastian eller Mathias trodde på magi, heldighvis for dem, gjorde deres vennine Charlotte det. Hun var ei fin snelle.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

kommet til et helt annet sted. Rundt ham kunne han se store villaer og fine butikker, og Bastian hørte et virrvarr av lyder og lukter. Han oppdaget raskt at han var havnet midt i et stort torg, nærmere bestemt i en fontene. På torget fantes det trubadurer, selgere av alle slag, mennesker som sto i klynger og diskuterte, noen late hester som slo bort fluene som surret rundt dem med halene sine og sist men ikke minst, masse vakter.

 

Det var en av disse vaktene som kom bort til Bastian og bryskt fortalte han at hvis han ikke kom seg ut av fontenen snart, ville han mest sannsynlig ikke komme hjem til sin mor den kvelden. Vakten fortalte også nemlig at...

Endret av Error
Lenke til kommentar

Bastian ba vakten passe sine egne saker før det ble månelyst. Deretter tok han av seg alle klærne og begynte å danse en meget mystisk dans i fonteneregnet.

"Obala kala sika maaaa!" Skrek Bastian for full hals mens han dinglet snoppen opp og ned. Vakten ble selvsagt skremt av denne merverdige oppførselen så han bestemte seg for å trekke unna inntil forsterkningene dukket opp.

 

Men det han ikke visste var at Bastian hadde ytret de hellige skjøgers ord og hadde fremkalt...

Endret av Neptjune
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...