Gå til innhold

The Secret World - Utfordringene venter på deg!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Subscribe for 3 months and get guaranteed access to the closed beta test of The Secret World*

 

Jeg fikk også denne mailen, men du glemte den lille luringen på slutten.

 

I liten skrift står det:

 

* Access to later stages of the closed beta, date of access to be announced

 

 

Det er jo fortsatt closed beta osv, og jeg er fristet selv. Bare husk på at du ikke blir med fra starten. Jeg vet ikke om det har noe å si for dere, men er viktig å nevne det ;)

Lenke til kommentar

sånn som eg har forstått det så blie man med i sluttfasen til beta'en visst man tar ette tilbudet, som for så vidt er fint og flott, men personlig har eg gått for lei AoC til å forsette i 3 månder til så eg står over denne, ragnar skrev det at det ville være flere måter å sikre seg tilgang til beta'en i fremtiden så satser heller på en av de :p

Lenke til kommentar

så no er eg tilbake for å tyte litt mer om TSW eller egentlig ikke, bare informere om noe veldig tøft :p

 

satt på TSW sitt forum og sullet gjennom tråder hvor jeg kom over det at en person som driver et digitalt magasin har lagd en avtale med funcom om at leserne kan sende inn spørsmål til funcom og så skal de svare på noen av dem. så tenkte skulle fortelle her i tilfelle det var noen her som hadde noen gode spørsmål å fyre løs med.

 

her er linken til tråden på forumet: http://www.darkdemonscrygaia.com/showthread.php?t=6623

og her er linken til magasinet hvor du kan stille spørsmålet: http://www.thirteen1.com/Issues/13131109/mag.php#16

 

eg spurte 2 spørsmål som då var:

 

Well first of all, we all know that the game will be based around myths, legends, folklore and all that so my question is how true will the game be to them? like is the enemies weaknesses gonna be like the story's? vampires dont die from bullets and werewolfs gets hurt by silver and so on? and other things that makes them true to the story's. hope for answears^^

 

og

 

im wondering how skills and spells will be in the game? will we have lots and lots of choices between them?, will they interact with each other? and will players be able to combine their powers and strength to get maybe better skills, spells or combos?

 

håper det blir noen gode spørsmål svart :D

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

vel då nådde vi den 13'ene og det var tid for svars runde for de spørsmål greien eg postet litt lengre oppe kor du kunne gi ditt spørsmål til teamet.

 

her er linken til blade og det ble 4 sider med spørsmål og svar http://www.thirteen1.com/Issues/13131209/mag.php

 

og de svarte på mitt spørsmål som eg ble litt glad for som var då:

Well first of all, we all know that the game will be based around myths, legends, folklore and all that so my question is how true will the game be to them? like is the enemies weaknesses gonna be like the story's? vampires dont die from bullets and werewolfs gets hurt by silver and so on? and other things that makes them true to the story's. hope for answears^^

 

så håper dåkkar finner noen svar dåkkar synes var intressange :D

Lenke til kommentar

også var eg tilbake igjen for å gi mer ny info om TSW eller det er vel egentlig så fryktelig masse ny info, men det er noen god biter om the secret society, dragon.

 

som et avsluttning på året ble det gjort et ekslusivt intervju med gamespot kor de snakket om dragon og ga ut en litt kult trailer med dem. intervju og video kan sees her.

 

http://www.gamespot.com/pc/rpg/thesecretworld/news.html?sid=6243637&mode=previews

 

og det er selfølgelig ikke alt, for de kommer ut ekslusivt intervju om illumanti og templers og, men de ville spre det ut over 3 dager så den neste kommer på torsdag også deretter på fredag.

 

så det blir generelt sett en del info om de i løpet av uken.

 

også sa erling elingsen at de hadde planer om å gi ut mer info ganske tidlig i 2010 så då kan vi no glede oss til det ;)

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

ja så var det på tide å prøve å vekke tråden fra de døde....igjen.

 

visst dere har lest på forsiden av gamer.no så har dåkkar sikkert hørt det at et nytt sted på TSW har blitt annonsert, "the town of kingsmouth" som er en fiske by så det blir nok en liten ganske tom by på kysten. kan se for meg masse flotte senariorer med det.

mange mener dette minner veldig om en by H.P lovecraft har funnet på og det er ikke utenkelig i og med at de har fått mye inspirasjon fra ham.

 

men det er tydeligvis bare begynnelsen på en del ting som noen ARG-er (alternativ realty game) og mer info om spillet. etter kingsmouth ble annonsert tok massivly.com kontakt med erling ellingsen (community leder i funcom) for å se om de kunne få noe mer ut av ham.

 

der ble det fortalt at i ukene som kommer vil det komme flere gåter som må løses og mer info som må bli funnet, i tilegg til det så har de tydeligvis laget en avtale med en eller annen nettside (hvilken er ikke oppgit) om at denne helgen skal en ny video av TSW komme ut.

 

fra erling ellingsen's egne ord: Not only are we teaming up with a major site this weekend to give gamers a unique glimpse into the game through new and never-before-seen footage, but there are also other secrets lurking under the surface waiting to be discovered.

 

så vi har absolutt noe å se frem til då, så vi får følge med å se om vi får noe tøft med oss i helgen :D

Lenke til kommentar

ja så som det var sagt så skulle vi få ny video og slikt denne helgen og det gjorde vi, fra gamespot. videoen fra fra kingsmouth og er det første footage fra spillet vi får se. her viser de grafikk og zombier. (i svarthvit for stemmingen)

 

http://www.gamespot.com/pc/rpg/thesecretworld/video/6248619/the-secret-world-kingsmouth-trailer her er videoen

 

og her er Q&A med Ragnar Tørnquist som er lederen bak the sercret world.

 

http://www.gamespot.com/pc/rpg/thesecretworld/news.html?sid=6248845&mode=previews&om_act=convert&om_clk=previews&tag=previews;title;2

 

fortell gjerne ka du synes om kosen videoen så ut eller ka du mener om the secret world generellt. også synes eg TSW fortjener en oppdatert første post btw :p

Lenke til kommentar

Age of Conan anses i dag som et bra spill. Hvis Funcom får bedre tid på seg med TSW, har jeg veldig stor tro på at de klarer å få til noe.

 

De twitret forresten følgend i dag:

 

In response to #TSW community feedback, #Funcom begins work on a brighter, more detailed, version of Kingsmouth Video

 

Selv om jeg personlig ble rimelig tilfredsstilt av videoen fra før.

Lenke til kommentar

ja leste som så, håper virkelig på en trailer med farger selvom eg tviler. men ikke misforstå, eg elsket kingsmouth traileren. vil bare se en hvor eg ser bedre kosen spillet ser ut in-game :p

 

edit: SEIER!!!! eg spurte erling på twitter om det ble farger på den nye traileren og han ga et svar her: ErlingE Please note the video will only brighter, guys! We're holding off on the full color gameplay video until GDC. #TSW legg merke til gameplay video på GDC.

 

for dåkkar som ikke vet så er GDC game developer conference som er 9-13 mars :D

Endret av KraniC
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Får vekke denne opp litt igjen.

 

Det var mange som hadde forventninger til at noe skulle skje natt til i dag pga oppslaget om town meating i Kingsmouth fire brigade, men det ser ikke ut til at noe som helst har skjedd enda. Forhåpentligvis var det starten på litt mer aktiv twitring fra Kingsmouth innbyggerne, noe som kanskje kan starte en ny ARG.

 

Uansett, jeg gleder meg forsatt til spillet, og siden jeg egentlig "brente" meg litt på det overhypede AoC, vil jeg ikke være for engasjert i dette spillet før det lanseres, evt. før jeg forhåpentligvis kommer inn i open beta.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...