Gå til innhold

The Secret World - Utfordringene venter på deg!


Anbefalte innlegg

Egentlig er det nok litt tidlig å velge fraksjon enda. Valget av fraksjon har innvirkning på hvilke oppdrag man får da disse er tilpasset historien til hver fraksjon.

 

Du står uansett fritt til å velge våpen uansett hvilken fraksjon du tilhører. Personlig kommer jeg neppe til å legge stor vekt på sverdkamp selv om jeg tilhører Dragon.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

haha veldig bra Obba, må aldri velge annen faction en samboeren din ja, då blir det full krig i huset :p

 

og ja det er rett som Obba sier, alle fraksjonene kan ha alle våpene så det trenger du ikke å beskymre deg for.

eg kommer nok til å ende opp med minst 1 char på hver fraksjon, må jo teste alle, men main charen min blir dragon og tenkte eg skulle lage en guild med dragon som folk her på forumet kan joine :D (eller gjerne at en annen er guild master)

 

og vi får nok vite en del mer om fraksjonene videre så du kan sikkert ende hvilken fraksjon du ønsker å være del av seinere. og du velger jo også på nytt på hver spiller du lager. poenget med testen var nok å få vite det ut i fra hvordan de forskjellige tenker.

Endret av KraniC
Lenke til kommentar

Yey :)

"imma gonna be a F****d up Dragon, with lotsa cool pistols in me pockets" xD

 

Neida :p

 

Men tipper jeg skal ha main fokus på Dragon, og våpen valget vil nok bli 2 eller flere pistoler, og muligens en Dao (kinesisk bredsverd) :)

 

med mindre jeg kan gå med et skjold i Captain America style xD

Endret av Andy.N
Lenke til kommentar

De har nå sakt at det ikke skal ha noe å bety for våpen valget man tar.

 

Men jeg kunne tenkt meg å vite mer.

F.eks. de folka fra render vidzene, er de med i historien eller er charactere som man vil møte.

Eller er det bare for å vise hvordan folk vil se ut?

Blir spennende. Mer kan det i det miste komme snart. Satser på at KraniC er "all over the place" vis noe spennende skulle kommer. ;)

Lenke til kommentar

haha ja eg er all over the place ja, eg sjekker til og med twitter siden til ragnar for update's flere ganger for dagen :p (ja eg vet, eg er over hyped på dette spillet)

 

og hittil er det ikke gitt så veldig mye info om folkene fra videoene er noen viktige i spillet, men eg vil tro de er det. videoene ble laget for å vise setting, våpen, magi, klær og slike ting man kan få. også viser de også de forskjellige factions, den første var dragon, den andre var templars og den som ikke er vist enda er illumenanti.

 

vi nærmer oss halloween så vi for glede oss til mer info da (halloween = 31 oktober) skal lese litt mer på forumene for å se om eg finner ut noe mer info :p

Lenke til kommentar

hæ??? dette kommer jo til å bli en stor irritasjon, håper funcom får flere investorer. og det er rart at de ikke har opplyst dette på siden deres. synes det skulle bare mangle å gi litt info om sånt.

 

og foressten Aebriol så har ragnar sagt det at han hadde planer om når beta'en skulle starte og når spillet skulle komme ut, men han ville ikke fortelle når disse planene var enda.

Lenke til kommentar

og foressten Aebriol så har ragnar sagt det at han hadde planer om når beta'en skulle starte og når spillet skulle komme ut, men han ville ikke fortelle når disse planene var enda.

 

Syntes vel egentlig at "utsettelser" er meningsløs informasjon så lenge ingen dato - eller år - har blitt framsatt som sannsynlig.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • 2 uker senere...

veldig sant.

håper bare vi får en god del bilder som viser litt mer av ka vi kan vente oss i gameplay.

vil gjerne høre litt mer om kosen melee gameplay blir. de fortalte jo hvordan ranged ble, altså at det ble litt som når man spiller GTA.

håper bare ikke melee blir sånn daft for eg må jo ha en awesome katana og shotgun i spillet :p

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Ja, da har jeg en god nyhet for de som har en Age of Conan account. Jeg fikk nemlig en mail her om dagen som har 2 linjer jeg ble spesielt interessert i: Subscribe for 3 months and get guaranteed access to the closed beta test of The Secret World

Tja, så da for de som er veldig klare for å være med i TSO closed beta så er jo dette ingen dårlig mail å få.

Man må forresten "kjappe" seg, man må nemlig ta i bruk dette tilbudet innen 27. november, altså innen 14 dager eller 2 uker om man liker å kalle det det.

For min del er jeg usikker, men skal såklart tenke over det :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...