Gå til innhold

Sniktitt: Section 8


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Det er nitrist å lese nynorsk. Dere skyver nok vekk fler lesere enn dere tiltrekker.

Jeg er av en helt motsatt oppfatning. Selv hater jeg å skrive nynorsk, og jeg unngår det som regel i bøker. Når jeg skal lese på Gamer.no derimot synes jeg det er stas med nynorsk. Det føles så norsk, og Gamer har skrevet en del av artiklene sine på nynorsk så lenge jeg kan huske, noe som gir dem et særpreg.

 

Selve spillet fikk jeg Halo-vibber fra, men det er jo ingen dårlig ting. Alt ligger i gjennomførelsen, og jeg ville elsket om det ble et brutalt spill. Supersoldater som kriger frivillig for moro skyld er ikke bare bare.

Lenke til kommentar

Jeg synes artiklene til Øystein Furevik er de beste på hele siden! Og dette tror jeg ikke de hadde vært om de ikke hadde vært på nynorsk. Det blir et gjenkjennelig preg over det siden han er den eneste? her som gjør det. Artiklene hans leser jeg som regel fra begynnelse til siste punktum.

Lenke til kommentar

Ingenting imot Øystein, som du sier er han flink til å skrive, men jeg må innrømme at jeg også sjekket forumdelen for å se om noen skrev noe om nynorsken... og jeg må si at jeg også synes det er en diger turnoff.

 

Så kan vi danse frem og tilbake lenge om å respektere hverandres skriftspråk osv., men smaken er som baken, alle har én, og svært mange orker rett og slett ikke nynorsk. Da leser jeg heller dansk og svensk som er nærmere mitt eget språk.

 

Bare et lite tips til redaksjonen, selv om dere sikkert avfeier det hele, så er det relativt viktig ifra et markedsstandpunkt å vite hva leserne vil ha :p

Lenke til kommentar

Det kommer til å være nynorsk på Gamer.no så lenge vi har skribenter som har dette som sitt skriftspråk. Punktum. Der har dere vårt standpunkt :-)

 

Flere innlegg om nynorsk i denne tråden blir fjerna uten forvarsel, rett og slett fordi det er en debatt som ikke har noe med Section 8 å gjøre.

 

"Section 8 kjem i salg for Xbox 360 og Playstation 3 i løpet av årets andre kvartal."

 

Nei. Fjerde kvartal.

Sant. Rettet dette nå.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...