Gå til innhold

Hvilken tank skal jeg lvle?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Ergo derfor jeg sa "irriterende" ;)

 

E1:

 

Som sagt og er jeg ikke sikker hvor mye DPS andre tank utgjør ettersom jeg selv er tank og naturligvis ikke tilbringer så mye tid med andre tanks i heroics.

 

Ligger stort sett på 1700-1800, men med buffs fra f.eks DKs eller Shammys går den gjerne litt mer opp. Steder som DTK og Strat (med lassevis av UD) lander jeg vanligvis på rett rundt 2k. Har prioritert enchants/talents som øker dmg output, da Heroics er en vits, og speccer om når det er raid på gang.

 

Edit: Snakker her om overall, og jeg puller ofte en gruppe ekstra om det er kvalitet over healeren (bringer stort sett guild-healers, da det finnes mye rart der ute)

 

Men dette går off topic. :p Kan ihvertfall personlig anbefale paladin som tank til trådstarter, da det både er moro og effektivt, i tillegg til at du har muligheten til å ta to andre roller uten å levle ny character hvis du går lei av tankingen. Kan forøvrig også anbefale druid, som byr på mye av de samme egenskapene mht fleksibilitet.

Endret av Mafo
Lenke til kommentar

For meg er valget klinkende klart ihvertfall:p

 

Det spørs nå.. men som jeg har spilla opp, 3x 70 prot palas fra 1-70, og har nå en så og si full epic 25 manns pala tank den ene er mainen min ja:P

 

Og for tia så tester jeg ut en Dk tank på level 76 atm

 

Dk er rimelig ok og men har ikke like mye panikk knapper, ellers har jeg ikke tanka nok enda, men DK klarer fint aoe tanke uten cc de og og samtidig ha grei skade.

 

Skade er ikke threath nei.. men jeg har til overse å se at noen over aggroer meg ihvertfall, med mindre dem gjørs på.

Så når man har like mye dps som full epic dps folk i tankinga så sier det seg selv at det ikke er feil:P

 

 

Nå er det vel rimelig lenge sia jeg har gått med warrior tank siden jeg hater trege instancer og de gangene jeg har kjørt dps så har tankene oftest vært trege, me mindre det er snakk om en pala tank eller dk som kan sakene

 

I helvete er vits med cc lurer nå jeg på, har ikke brukt det siden jeg begynte heroics med den første palaen da i burning crusade tidene.

 

Pala tank kan pulle villt mye og lage sinnsyk skade, i heroic strat blant annet havner jeg omtrent alltid på 1 plass på dps og man kan vel og si man sparer en god del tid når det så og si aldri blir at mobs går på dpsene eller healerene.

Lenke til kommentar
Dk er rimelig ok og men har ikke like mye panikk knapper, ellers har jeg ikke tanka nok enda, men DK klarer fint aoe tanke uten cc de og og samtidig ha grei skade.

 

Da har du ikke tanka nok enda. DKs har suverent flest "panikk-knapper", på grensen til at det er et problem fordi de kan chaine dem

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...