Gå til innhold

Noen som gleder seg til Star Ocean: The Last Hope?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Endte opp med at jeg kjøpte spillet. Har vel spilt litt i overkant av 10 timer. Det største problemet så langt er at det ikke finnes utfordringer. Alle kampene er så sinnsykt enkle at de er over i løpet av sekunder. De bosskampene jeg har hatt har ikke akkurat vært i nærheten av vanskelige de heller. Kampsystemet er veldig bra, men hva gjør vel det når alt er så enkelt? Er vel på planet nummer tre nå. Blir det noen antydning til en utfordring snart?

Endret av qweac
Lenke til kommentar

Kampene tar aldri lang tid, men de blir betydelig vanskeligere etterhvert... 10 timer? Jeg var på rundt 20 timer når jeg kom dit hvis jeg husker rett, i alle fall hvis vi snakker om "fortress"-planeten. Mulig jeg er treg... ;)

 

@MagnarP: Og kilden din til denne informasjonen er...? Ellers kan jeg bare si at så langt i denne generasjonen er det X360 som har fått flest JRPG-er. Til og med Final Fantasy XIII kommer til X360. Og uansett hva du måtte mene så lukker ikke spillutviklerene øynene for brukerbasen til X360. Det er faktisk et marked der for denne typen spill. Jeg for min del har enda ikke funnet noen grunn til å kjøpe PS3, i alle fall ikke i forhold til JRPG-er.

Lenke til kommentar

Begynte på andre Dvd på Søndag (tror jeg), men har ikke orket å spille siden. Liker kampsystemet (syns det er påfallende hvordan jeg kan havne i en kamp, bekjempe fienden og være ute av kampen på den samme tiden det tar Lost Odyssey å laste opp en kamp :D ), og historien er helt grei (til og med bra til tider), men den blir fortalt på en ganske kjedelig (og treg) måte. I tillegg så er det altfor mange irriterende karakterer, Welch, Lymle, Meracle, hun kjerringa med vinger etc.

 

Lurer på hvem de forsøkte å appellere til med disse utrolig irriterende karakterene?

 

Forresten, hva gjelder salgstall, så har vel ikke Star Ocean spillene (og andre JRPG bortsett fra Final Fantasy spillene) vært storslagere i Europa før, så det har nok ikke så veldig mye sammenheng med hvilken konsoll spillene havner på, men heller hvorvidt spillet er bra, og hvilken genre den tilhører.

 

Får se om jeg orker å spille videre.

Lenke til kommentar
So? Spillet er morsomt selv om det ikke gjør det så bra på salgslistene. Uansett ingen som hadde ventet at dette kom til å gjøre noe utslag på salgslistene.

 

Tror nok MS håpet på det når de betalte millioner for at dette ikke skulle komme ut på PS3.

 

Men sånn går det når alle jrpg spillene kommer ut på en konsoll som jrpg fans aldri kjøper uansett.

 

Tviler på at Microsoft bryr seg nevneverdig. Er også tvilende til at alle JRPG fans er en gjeng med fanboys. Eneste de uansett oppnår er at de skyter seg selv i foten.

 

Er nok heller det at bortsett fra med Final Fantasy, så bryr relativt få seg om JRPG.

 

Synd historien og karakterene i dette spillet virker så dårlig. Kanskje jeg plukker det opp om det blir billig nok....

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...