Gå til innhold

Lag spikes i AoC


Anbefalte innlegg

Så da har jeg fyrt opp AoC igjen, men jeg får noen helt forferdelige lagspikes som kommer helt tilfeldig. De varer i omtrent 10 sekunder, og skjermbildet oppdateres kanskje hver sekund om jeg er heldig. Kommer helt opp i 1000 i ms. Sitter i LAN med en kompis nå, og jeg kan sitte med lagspikes når han ikke har det etc. Veldig rart.

 

Noen som har tips? =) Har lurka litt på AoC forumene, men fant ikke noe bra

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Han andre driver ikke å laster ned noe som helst da?

Eventuelt noen form for prioritering av han andre sin netttrafikk?

 

Dog tror jeg du ville fått mer futt i denne tråden i en annen del av forumet (kanskje be en mod om flytting av tråd?), da den egentlig ikke handler om AoC lenger =)

 

 

Og en ting til, hva slags nettlinje er det snakk om her? Hastighet osv.

Endret av Decree of Justice
Lenke til kommentar

Hmm, snodig igrunn.

 

Kan være noen brannmur-innstillinger kanskje?

Neste gang ville jeg prøvd at begge skrudde av alt av brannmur-opplegg før dere starter opp spillene; test igjen. Dette er selvsagt kun for å finne ut om det er noen innstillinger i brannmuren som fucker opp alt :)

 

Edit:

Kanskje det også er noen litt snodige brannmurinnstillinger i ruteren? Sjekk det også.

Endret av Decree of Justice
Lenke til kommentar

Jeg mistenker det nye HKet mitt. Vi bruker windowsbrannmur. Og jeg har hatt masse lan før uten spikes, bare dette nye hovedkortet. Siden det bare er jeg som sitter med spikes!

 

Baah, vet ikke om jeg orker å dra til datakjeden å få til å skifte ut HK igjen, noe som tar 1 mnd hos de...

Lenke til kommentar

Det du kunne prøvd var å sette inn et ekstern nettverkskort (da jeg antar at du bruker onboard nettverkskort) - dersom du kunne fått muligheten til det.

 

Kanskje du kunne prøvd å bytte ut ruter og eventuell switch - kanskje det er en av de som ikke fungerer helt? Jeg tror egentlig det er mer sannsynlig.

Lenke til kommentar

Jeg har prøvd et annet nettverkskort, jeg har satt tempen på skjermkortet fra 70 grader full load til 60 grader full load (har aldri vært et problem, men kanskje det begynner å ta skade av alle årene med høy temp?)

 

Det er det eneste jeg kan komme på. Routeren kAN det ikke være, da andre på lan ikke får SPIKEN. Kanskje det er noe internt på hovedkortet, jeg aner ikke =(

Lenke til kommentar
  • 4 måneder senere...
Du vet aldri, dersom du har muligheten ville jeg prøvd en annen router også.

 

For det ble ikke noe bedre med et annet nettverkskort?

 

Ok, litt sent svar på denne, men bedre sent en... jaja samma det.

Det jeg tror er problemet her er at; siden dere begge var koblet til lokalt i en normal router ble det bare delt ut en ip-adresse. Så dere begge hadde samme ip. Det vil si at når dere spilte CS reagerte serveren slik at den sikkert trodde at det var en eller annen form for juks. Dere opplevede sikkert at skjermen ble svart etter at dere døde, for at dere ikke skulle kunen ghoste.

 

Nå vet ikke jeg helt hva Funcoms policy er, men det kan hende at de ikke tillater at spillere har flere accounter, og i alle fall ikke når de spilles samtidig. For i og med at dere hadde same ip så oppfattet serveren det som om at det var en data som kjørte spillet flere ganger samtidig.

 

Men dette er bare det jeg tror, for det samme skjedde nemlig med meg og en kompis når vi spilte CS. Det vi gjorde da var at vi fiksa en router som deler ut x antall ip'er til de som er pålogget. En slik router man bruker når man laster ned torrents *host* *kremt* slik at men ikke kan bli sport opp via ip *hooost* *hark*.

 

Siden jeg nevnte dette litt seint så kan de fortsatt hende at det kommer innom en stakkar her i morgen som lurer på akkurat dette. Da er han så heldig at han finner denne tråden og kanskje finner svaret han leter etter.

 

-Cocho

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...