Gå til innhold

Diablo 3, noen som gleder seg?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Diablo III vil bli epic no doubt, men de lyse fargene som blod fansen har klaget på kan bli et problem.........

 

Jeg ser ikke helt problemet med dette, selv om jeg respekterer de som mener det... Jeg mener, er det ikke nok spill der ute med brun og grå grafikk der man har sørget for å bruke hele de grå/brune "fargespekteret"? :whistle: Dessuten, Blizzard har som oftest en grunn til å gjøre det de gjør. De må tross alt spille videre på at

"the world stone" ble knust i forige spill(se D2-LOD ending cinematic)

. Det betyr i bunn og grunn at de kan gjøre va de vil med det neste universet B)

Endret av LeChuck
Lenke til kommentar
Gjest Bruker-127711

Jeg syntes det er fint med masse farger, og synes grafikken nærmest er perfekt. De har jo også sagt at det vil bli mørkere utover i spillet.

Lenke til kommentar
Jeg syntes det er fint med masse farger, og synes grafikken nærmest er perfekt. De har jo også sagt at det vil bli mørkere utover i spillet.

 

Samme her. Vil folk ha det mørkt kan de skru ned på brightness... kan likevel skjønne frustrasjonen over den nye stilen hvis du er skikkelig blodfan, men det er håpløst å drive å klage på det... det kommer ikke til å forandre en verdens ting.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
Gjest Bruker-127711

Vi har jo hørt hvor lenge SC2 har vært under utvikling (5 år om jeg husker riktig, selv om det ble fordinket endel av WoW). Uten at vi vet når de begynte, så tror jeg at vi får en 2011 utgivelse.

Lenke til kommentar

Liker grafikken jeg.

 

Problemet med den "mørke" versjonen er jo nettopp det at det er for mørkt. Du mister detaljer, og ting skiller seg mindre ut. Jeg er 100% sikker på at Blizzard klarer å beholde stemningen fra diablo 2 om de kjører det som det er nå. Vi har jo også bare sett en mikroskopisk del av spillet. Lut Golein (husker ikke stavingen :p) i D2 var jo ikke bare mørkt det heller :)

 

Det jeg er skeptisk til derimot er dynamiske quester. Liker bedre å ha et strømlinje-formet h&s hvor jeg vet at jeg ikke går glipp av den og den rewarden. Men på den andre siden blir det bedre replayability.

 

Når det gjelder muligheten å respec'e er jeg veldig usikker. De har verken bekreftet eller avkreftet det.

 

Det jeg VET jeg misliker er at du ikke får øke attributes'ene selv. Men at de øker i.h.t. et fast skjema som i f.eks. WoW. Det vil heller ikke være class-set items som i D2, så eneste muligheten slik jeg ser det for å skille seg ut med en klasse er via "talent-tree'et" og oppkok av diverse items, som mest sannsynlig ser helt forferdelig ut i kombinasjon :)

 

Uansett - et Blizzard spill er et garantert kjøp... Det er som å ha bursdag og julaften på samme dag ;)

Endret av Xolan
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...