Gå til innhold

Den store family Guy tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Jeg elsker den sangen til Peter og den biologiske faren hans har etter drikkekonkurransen, og så er det jo selvfølgelig episoden der Peter kjøper en tanks! :lol:

Den med den Irske fyllikken :lol: ?

Jepps, og sauen hans! Elsker når de snakker sammen under konkurransen, og til slutt står det bare "???" :p

Lenke til kommentar

Begynte ikke se på Family Guy før for rundt 1 år siden. Trodde det kun var noe som var laget for å herme etter Simpsons. Så som den Simpsons-fanen jeg er ville jeg ikke se på det. Hadde sett små glimt, men ikke noe mer enn det. Så plutselig en dag bare satt jeg å så på tv også begynte det. Lat som jeg er gadd jeg ikke skifte kanal, og heldigvis for det. Lo høyt flere ganger. Det kom jo vits på vits hele tiden. Etter dette var jeg frelst. Nå gleder jeg meg mer til at Family Guy kommer på tv enn Simpsons. Har kjøpt de 4 første sesongene også og skal snart kjøpe nr 5. Har aldri sett en så tidig serie før. Noe av det beste er

når Peter kommer hjem med en frosk til Chris, men så ser han at den er død. Så skal han kaste den, men tør ikke ta på den. Så han bruker 5 min på å få den opp med esken den lå i. Også er den der Peter finner en eller annen ting i ølen, så ber alle han løpe hjem, og han løper. Så når han kommer utenfor så snubler han, og han bare sitter der Offf, ahhh mens han tar seg til foten.

Rett og slett genial serie :D

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...