Gå til innhold

Den kjære gull-tråden


Anbefalte innlegg

Den store gull-tråden

 

Vi trenger en tråd der folk kan poste sine triks og tips til hvordan man skaffer seg gull i World of Warcraft. Det er ingen nødvendighet å poste at det har blitt mye lettere å skaffe seg gull i Wrath of the Lich King, for det vet vi fra før av. Uansett, slå dere løs. Del deres tips og triks med oss andre.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kommer til å legge ut mine tips i denne posten:

 

Kjøp-craft-selg:

 

Notched Cobalt War Axe - 10 Cobalt Bars. (~10g på min server.)

Professions påkrevd: Blacksmithing/Enchanting

Disenchanting: 75% Greater Cosmic Essence (1-2), 21% Infinite Dust (2-5), 4% Dream Shard

AH-pris: 25g/essence, 5g/dust, 15g/shard. (aka. win/win.)

Bottom line: Kjøp alle Cobalt stacks under 35g.

 

Edit: For å si litt om 1/2-ratioen på GCE, så fikk jeg nettopp 70 GCE (og 40 Dust) av 58 økser. (Altså rundt 60% sjanse for å få 2 GCE.)

_______

 

Legplates of Conquest - 3 Saronite Bars, 2 Crystallized Earth (~6g på min server.)

Professions påkrevd: Blacksmithing/Enchanting (begge på samme char.)

Disenchanting: 100% Dream Shard

AH-pris: 15g/shard. // Vendor-pris: 9g61s20c

Bottom line: Kjøp alle Saronite Bar stacks under 50g.

_______

 

Scroll of Enchant Weapon - Crusader - 2 Righteous Orbs, 4 Large Brilliant Shards, Weapon Vellum (~60g på min server.)

Professions påkrevd: Blacksmithing/Inscription (sistnevnte gir bare billigere scrolls.)

AH-pris: 90-100g/scroll. (Avhengig av om man har monopol eller ikke.)

Bottom line: Kjøp alle Righteous Orbs på AH, gitt en pris under 40g hver.

Endret av Zagbladet
Lenke til kommentar

Etter at jeg tok opp inscription etter expansion release, så har jeg tjent drøssevis. Hvis det kombineres med herbalism, så kan man også selge herbs man ikke trenger på AH. For tiden sanker jeg masse herbs i Shalozar Bazin, og lager Vellums av dem. De selger bra :) Slik jeg har tjent opp til flying mount og diverse...

Lenke til kommentar
Dedication

Determination

 

2 nøkkelfaktorer til gull i bøtter og spann. F.eks mining og leatherworking er i dag et godt valg for penger f.eks fly gjennom Scholozar basin og mine saronite og cobalt samtidig som du slakter alt du ser og skinner. Legg ut på AH. Får man ikke penger av det så er det noe feil.

 

Ikke glem dailies ;) Så enkelt, men akk så kjedelig!

Lenke til kommentar

Tjener faktisk mer på å skippe dailies fremfor å ta dem. F.eks, en daily kan raskt ta 20 min å gjennomføre, på disse 20 min kunne du lett fått 20 saronite ore og om mulig titanium ore. Saronite solgte jeg sist for 27G stacket og en titanium kan du lett få 3-400G per stack (20) eventuelt lage titansteel bars som selger for rundt 3-350G stykket.

 

En daily gir rundt 13-20G.

Lenke til kommentar

I 3.0.8 ble det innført SoH-rep ved innlevering av Relic of Ulduar, noe som har gjort at disse går for 600 g per 200-stack på AH (Darksorrow).

 

Å farme disse er altså en meget effektiv måte å bli rik på. Relic-ene dropper fra de aller fleste mobs i Storm Peaks, og dropraten er på ca 30 prosent ++.

 

Helt nordvest i SP er det et evigvarende dvergeangrep på gang (de der fjollene som kommer opp av bakken i svære driller). Som retripala brukte jeg under to timer på å farme 200 Relics i dette området. Stacket vengeance til 3 på første mob, og holdt den oppe til jeg ikke hadde mer plass i baggene.

 

Solgte deretter alt trash til vendor for 165 gull, og etter to timer var relics solgt på AH. Nærmere 400 gull i timen med andre ord. I tillegg kan du regne med å få 8-12 greens på den tiden det tar å få 200 relics, noe som er nais om du har muligheten til å disenchante.

Lenke til kommentar

Fisking er fortsatt en ganske potent måte å tjene penger på, dog ikke på langt nær så innbringende som ved release - og egentlig helt frem til for et par uker siden. Dro lett inn 7-800g per natt bare på å fiske, og det er ganske chill mens man ser på film eller hører på musikk.

 

Ellers er det som flere har nevnt over meg drøyt mye penger å tjene både på å fullføre quester på level 80, og også på mining - selv om jeg droppet det da det ble flust med clothies som fløy rundt og minet.

Lenke til kommentar

Jeg har ihvertfall tjent store mengder gull på herbalism / alchemy. Lager Flask of Endless Rage og legger de på AH rundt kl 1800. Da starter de fleste å gjøre seg klare for raid og da selger de godt. Prisen per flask går fra 60-90g, kommer ann på markede akkurat da. Ellers så selger Lichbloom for 65g per stack og de selger som oftest rimelig kjapt.

 

Har brukt ca 3 timer per dag i to dager og jeg har tjent litt over 2000g. Må bare sjekke hva som selger bra på den serveren du er på og melke det for alt du kan.

 

Det tipset om Relics of Ulduar er veldig bra. Hadde noen 40 i sekken og solgte de for 150g på Balnazzar alliance.

Endret av Sprea
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-3t93k9

Er lvl 62 paladin, og klarte å tjene 1000g på en dag ved å mine/kjøpe opp thorium ores og selge bars på AH. Gikk som en drøm. (Brukte noen timer, though..)

Lenke til kommentar
Bruker som oftest kun en til 2 timer totalt i Icecrown per dag. Bringer inn rundt regnet 20 titanium ore og 300-500 Saronite. I tilegg en liten porsjon gems å selge.

 

 

brukte kveldinga i dag på å farme icecrown ende opp med 38 stacks med Saronite ore og 2 stacks med Titanium bars 1 stack hver av Eternal Earth, shadow og water som ble postet med en server verdi på ca 2.6k gull xD (gidda ikke farme mer da baggene var stappfulle da :p)

Lenke til kommentar

Helt enig med Ercles, selv gidder jeg ikke å gjøre dailies, unntatt Sons of Hodir for rep. Men farmer ores og legger ut på AH. Det selger som varmt hvetebrød i disse dager. Men det er alltid noen som prøve å presse prisene ned, da kjøper jeg bare alt det som er underpriced og selger det for min egen pris. Vil jo ikke har finanskrise ingame også.

Lenke til kommentar

Gidder faktisk ikke gjøre Son's of Hodir dailies lengere heller etter at du kunne levere inn de Ulduar tingene og få rep for dem. Knerter bare noen monster i ny og ne i icecrown for å få reppen jeg trenger.

 

Har irritert meg litt nå over Icecrown og Saronite. Titanium er en rarspawn så den spawner der Saronite spawner. Så når oren spawner er det sjangse for at spawnen blir rich saronite, saronite eller titanium. Dessverre har jeg opplevet at mange forbanna alliance spillere (dessverre er det slik på Bronzebeard) flyver etter de som miner men tar ikke noe saronite selv. De venter heller til de ser en titanium node spawner så tar de den. Dette irriterer meg grenseløst.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...