Jump to content

Sushifire

Medlemmer
 • Content Count

  107
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

22 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg må innrømme at vi beveger oss langt utenfor mitt kunnskapsområde. Så det kan jeg ikke svare deg på Hva en kravene var når byggene ble satt opp så antar jeg at de må kun ha oppfylt minimumskravene.
 2. Ut i fra min googling så trådde forskiften om Tek10 i kraft 1 juli 2010.
 3. @Gringorilla @Uderzo Tusen takk for gode og informative svar. Det er noe jeg tar med videre. @zanta Nå spør du vanskelige spørsmål her, men jeg skal svare så godt jeg kan. Hvis leiligheten der er satt opp på samme måte som vår så er det ventiler i hvert rom og en elektrisk vifte på badet samt en vanlig kjøkkenvifte over ovnen som går i ett rør ut til ytterveggen. Bygningene ble satt opp i 2008 og om det er foretatt regelmessig vedlikehold tviler jeg sterkt på. Dette er absolutt noe jeg legger til den stadig voksende listen over ting som vi må se på.
 4. Ja, det er i grunn det vi har tenkt også. Men det hjelper ikke den konfliktskye naboen Vi er ikke det mest ressursterke sameie grunnet dårlig økonomisk kontroll av tidligere styrer og da ønsker vi ikke å bruke penger unødig på noe som kanskje ikke er problemet. Men hvis vi må så er ikke det en hindring hvis det hjelper sameieren som plages av vond lukt.
 5. Nei, det er lukt som kommer fra bruk av ulovlige stoffer. Det glemte jeg å nevne, beklager.
 6. Hei, Jeg sitter i styret i ett lite sameie og vi har fått inn en sak hvor en nabo lager vond lukt som kommer inn i leiligheten over. Noen har nevnt at det kan være feil med brannskille som gjør at lukten kommer inn. Jeg mener at vond lukt finner alltid en vei inn om det så måtte være åpne vinduer, ventiler osv. Er vi pliktige til å sette i gang undersøkelse av brannskille i dette tilfellet? Eller kan vi heller gå mot naboen som forårsaker den dårlige lukten? Vi ønsker å finne en løsning som fungerer bra for alle parter.
 7. Power har 10+ på nettlager nå til normal pris. XBOX SERIES X KONSOLL - Power.no
×
×
 • Create New...