Gå til innhold

FIFA 09-tråden


Hofer

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
*snip*

Når er beste tid på døgnet for å gjøre godt kjøp da?? :) Har hentet ca. 70 gull-kort i dag, drakter og badges til under 450 coins per stykk... Har tjent litt på det ;)

 

EDIT: Runna nettopp 160 kort i albumet nå! Er vel på tide å spille litt tournament også kanskje :p Litt synd man ikke får en coin-bonus for å ha samlet 100 kort, 200 kort osv. slik man gjorde i UEFA Champions League 06/07 spillet. Det er jo i det spillet denne card tradinga stammer fra for dere som ikke visste det.

 

Der var samlet sum av kort på 1614 kort. Her er den på over 3200... Godt man ikke får achievement/trophy for å gjøre det :D

 

EDIT 2: Man får visst en bonus for å ha samlet ett helt lag på 11 spillere i albumet (som er en achievment på X360) på 5000 coins! Jeg samlet Fiorentina ;)

 

Fikk samla 216 kort før jeg ga meg i kveld. Tror ikke jeg skal samle så mye flere kvelder, det tar på litt :(

Endret av anolop
Lenke til kommentar

De beste kjøpene gjør man vel som oftest når Europa sover, midt på natta med andre ord. Det er i alle fall min erfaring, selv om ting har endret seg en del siden jeg skrev det forrige innlegget. Markedet er mer aktivt på kveldstid, men man har samtidig mange flere konkurrenter i kampen om bargains.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Det har skjedd noe kjipt?!

 

I dag når jeg powera opp x360en og tenkte ta en fifa kamp så var plutslig alle live seasons utenom 1 borte? :o

 

Den som er igjen er den engelske som jeg unlocka ved hjelp av koden i coveret. men jeg har i senere tid kjøpt spansk,italiensk, fransk og tysk i single pakker fra xbox marketplace. Nå står det bare handlekurv merke på i stedet for en grønn V.

 

Trykker jeg Purchase så kommer xbox live vinduet opp og der står det jeg har allerede kjøpt denne pakken, jeg kan da trykke download again og den laster ned på nytt uten at det hjelper.

 

Jeg kontaktet EA support og de sa at jeg måtte da det med Microsoft ettersom det er de som styrer med live og kjøping derfra.

 

Så ringte jeg da xbox og snakket med en kar. Prøvde da trykke download again fra Download History, Slette Cache på xboxen, Slette adidas live season fra harddisken helt også laste ned på nytt. Recover gamertag, men ingenting hjalp. Til slutt satte xbox support meg på hold i 5 minutter og sa at jeg skulle bli ringt opp av en xbox teknikker. Noe jeg selvfølgelig ikke ble.

 

Noen som har opplevd det samme enten med fifa eller andre ting de har lastet ned fra xbox live?

Lenke til kommentar
Noen som vett om en enkel måte å spille mot PSN-vennene sine online? Eneste måten jeg vet om, er å gå i online lobbies og møtes der, men syns det er litt stress. Må vel være en enklere metode?

 

 

er også enig i at det er vanskelig å spille med venner. Burde vært mulig å gå til et kontrollpanel som viser alle vennene som er pålogget og rett og slett trykt på en knapp for å tilkoble med dem/sende en invite!

 

Online Game Modes -> View Player Hub -> L1 -> Adress Book. Der finner dere lister over alle PSN-vennene dere har. Dere ser også hvem av dem som spiller Fifa. Trykk på noen, så kan dere "Invite to game" osv. De dere inviterer til en kamp får invitasjonen på My Mail i Player Hub.

 

:)

Endret av qweac
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...