Gå til innhold

Konsollkaféen!


lonnj89

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Funderer litt på tilbudet til Gamestop der man kan bytte inn 4 spill og betale 499,- for WT bundle og GH metallica (inkl. 2 gitarer).

Hvor sære er gamestop når det kommer til innbytte? Har jo allerede WT som jeg kan bytte inn, samt noen andre titler som Jericho, condemned. Vet ikke helt om de kommer til å like at jeg kommer drassende med World Tour spillet, når jeg skal bytte det i et nytt WT.

Det står også på om trommesettet er av den nye typen som tåler litt. 'Standalone' drums har jo vært i salg i siden 24.04. Noen som kan bekrefte om det er nye eller gamletypen som følger med i kampanjebundle?

Lenke til kommentar

Jeg har en venn som jobber på gamestop og han sa at det tilbudet faktisk var bra! Mange av de "bytt inn 3 spill og få"... er ifølge vennen min en dårlig deal. Om jeg var deg, ville jeg byttet inn fire spill. Spør gjerne de som jobber på gamestop etter titler de ikke tar inn.

 

Er dessverre kun det jeg kan svare på av spørsmålene dine.

Lenke til kommentar
Nå har endelig min lyst til å brekke Assassins Creed cd'en i to begynt å komme til meg, jeg er lei av å hunte flagg og templarer og lete etter "glitcher" jeg slutter!

 

Det fallt meg aldri inn å orke tanken på det du beskriver her. Spillet var så dørgende kjedelig og tafatt at det eg måtte tvinge meg igjennom spillet i utg.punktet. Foferdelig skuffende spill.

Endret av Mala
Lenke til kommentar

Utrolig morsomt å klatre på bygninger selv om det ble litt repeterende i etterkant. Kan fortsatt kose meg med å erte på meg noen dusin vakter og løpe som bare det. Snikmordene var altfor like, men det er gøy når man skal rømme. Bortsett fra de tåpelige hjemmeplassene, that is.

Lenke til kommentar

Jeg bytter aldrig spill selv om jeg bare spiller de en gang og finner ut at de var kjedelige. den eneste gangen jeg har byttet inn spill var på EB games for å kjøpe en wii som jeg senere solgte for en Paintball markør.

 

 

Jeg kjøpte saint row 2 i dag og ble sjokert over at det koster 600kr på elkjøp uten at det var noe special edition, mens en jeg kjenner kjøpte saint row 2 special edition til samme prisen.

Lenke til kommentar

Sukk. Er det tid for å klage på at Assassin's Creed er repetivt igjen? Jeg mener spillet er mer eller mindre hva du selv gjør det til. Hvis du bare løper gjennom gatene fra oppdrag til oppdrag, og tror at høydepunktene skal være å sette seg ned på benker og høre på samtaler, har du misforstått. Da nytter det ikke å syte om at spillet er kjedelig.

 

For meg var disse oppdragene morsomme, mye på grunn av alt jeg kunne gjøre imellom dem. Bare det å bevege seg over hustak, og fysikken i menneskemengder når man løper bortover, var nok til å imponere meg. I tillegg er selve snikmordingen gjennomført med sinnsvakt kule animasjoner. Kampsystemet er også veldig morsomt. Det blir litt mye å nevne alle grunnene til hvorfor jeg likte Assassin's Creed så godt, men det blir helt feil å synes spillet er kjedelig fordi man må sette seg ned på benker nå og da. Se på det heller som en måte å tilegne seg informasjon om målet ditt, det gjorde jeg. Og jeg må inrømme at jeg faktisk synes det også var interessant.

Lenke til kommentar

Folk må da få lov til å ytre sine meninger om ett spill uten at du skal sukke deg ihjel over alle og enhver.

 

AC er tydeligvis et elsk eller hat spill har eg intrykk av. Selv har eg relativt store forventinger til AC2, til tross for at AC var en gedigen skuffelse. Utviklerene har trykket kritikken mot manglende variasjon til sitt bryst og utvidet oppdragsstrukturen en del :)

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...