Gå til innhold

Ipad, Netbook eller Sub-notebook på lange flyreiser


Anbefalte innlegg

Hei,

 

jeg lurte litt på hva dere ville foretrekke å ha med på en lengre flytur (mer enn 6 timer) , en Ipad (evt annen tablet), Netbook eller Sub-notebook?

 

Trenger noen ideer for å få tida til å gå på flere kommende reiser - og lurer på hva du ville foretrukket, og hva du ville brukt enheten til på reisen?

 

Vi antar at det er nok batteritid til hele turen, internett-forbindelse på flyet er ikke alltid mulig -og vil gjerne derfor vite hva dere ville gjort i begge tilfeller.Og at du er såpass uheldig at du havner i midterste sete og dermed ikke har masse rom til albuene.

Endret av radisson
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg foretrekker iPad på flyreiser i kombinasjon med en iPod. Dette fordi jeg kan ha film, musikk, arbeid og ebøker i en liten forpakning. I tillegg kan jeg ha spill til ungene på den. iPoden er i reserve i tilfelle batteriet eller for at jeg skal kunne høre på musikk/podcast mens ungene spiller/tegner på iPaden.

Lenke til kommentar

Foreløpig har jeg ingen av delene, men jeg kunne egentlig ha tenkt meg en liten netbook. Jeg ville nok sett litt film sammen med barna på vei til. På returen ville jeg nok sitti og holdt litt på med bilder. Angående strøm så ha continental stikk ved setene. 2 stikk på 3 seter.

Lenke til kommentar

iPad, uten å nøle ett sekund. Har alle mulige alternativer; er jeg nødt til å reise over en god stund med utelukkende én maskin holder jeg meg til netbooken, primært fordi jeg er innom en del shady steder og det ikke gjør meg noe om den forsvinner, knuses eller annet -- det er også en del småting som er mer kronglete å få gjort på iPad. Behovet trådstarter skisserer er ganske annerledes, her er iPad det åpenbare svaret. Bruker den til å lese (gjennom Instapaper, laster ned New Yorker mm., har en drøss bøker liggende), film og TV-serier (vel, egentlig min bedre halvdel som bedriver slikt ...), skriving, musikk, bilder ...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...