Gå til innhold

Signert trøye


Anbefalte innlegg

Hei

 

Ryddet her om dagen, og i en gammel eske bakerst i skapet fant jeg en gammel rosenborgtrøye som er signert av 17 spillere på laget. Om jeg husker rett er dette noe som var premie i en konkurranse på 90-tallet en gang, men vet ikke om den er verdt å ta vare på. Jeg har selv liten interesse for norsk fotball, men er dette noe som kan ha verdi for noen? (Eller er det masseprodusert ræl som ble gitt vekk over en lav sko?)

 

På ryggen er det nr 2, ingen navn. Signaturene er noe utydelige, spesielt da jeg ikke har snøring på hvem som faktisk spilte på RBK på den tiden. Følgende er signaturene jeg har klart/prøvd å tyde:

 

Mini

Steinar Lein?

Trond Egil Solli/Soltvedt?

Kristian Sørli?

Ståle Stenas?

Jon Olav Hilda/Silda?

 

Noen invendinger på hvilke navn jeg har tolket feil, hvilke andre navn det kan være sannsynlig at står på trøya, og ikke minst om dette kan være verdt noe for en RBK supporter/samler?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ønsker i første omgang bare å finne ut omtrent hva den kan være verdt. Har ikke lyst å hverken over- eller underprise ved et evt salg, og om den ikke er verdt mer enn noen få hundrelapper så kan jeg like greit beholde den selv bare på gøy :p Men du må bare sende et bud min vei på hva du føler den er verdt for deg.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...