Gå til innhold

Studentliv i Volda


Skyax

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Friluftsliv er nok ein meget god grunn til å søke seg til Volda om du er interessert i det. Mange som er interesserte i det, både på høgskulen og ellers og fantastisk natur med Sunnmørsalpane rett utanfor døra. Det gir mogelegheiter for gode opplevingar ute heile året. Er nokre år sidan eg har budd fast i Volda, så er nok ikkje heilt stødig på korleis studiemiljøet, det sosiale livet og den biten er for tida, men tidlegare har det vel vore sett på som eit lite, men koselig og inkluderande studiemiljø. Av uteplassar og sånt så vil det gjerne vere studenthuset Rokken som er mest interessant, samt evt Rust i Ørsta. Studenthuset har blitt det naturlege samlingspunktet etter at det vart ferdig og der er det stort sett bra liv, iallefall når eg har vore innom. Trur kanskje Volda er litt for lite til å få stempel som ein typisk festeplass, sjølv om at du heilt sikkert kan drive ein del med sånt også om du er interessert i det.

 

Er frå Volda sjølv, har ikkje studert ved høgskulen, men kjenner litt til forholda.

Lenke til kommentar

Min tolkning av studentmiljø er at det finnes et bra studentmiljø alle plasser , avhengi av at man studerer noe man trives med, man er aktiv i miljøet, og man har gode venner.

 

Hva skal du studere ?

 

Veldig bra friluftsmuligheter , er vell en grunn til at de har bachelor i friluftsliv der ! og det er veldig ¨inn¨ med hele friluftsliv konseptet, mange aktive brukere av studengruppen Natura, som arrangerer ulike friluftsopplegg.

Skitrekk både i Volda og Ørsta , samt nærme Strandafjellet og Fjellsetra... og masse bra toppturmuligheter, ikke så langt å reise til Hoddevik for surfing heller.

 

Og synest partyfaktoren har tatt seg opp , både Rokken og Tredet leverer bra med liv titt og ofte.. Veka , X2 og Dokfilm er årlige festivaler som er verdt å få med seg..

Nå skal de sies at jeg ikke bor der fortiden , men har bodd der , og skal flytte tilbake dit nå til høsten.

 

(må jo og nevne Kjellern for nachspielentusiastene, da jeg har vært med på å holde den plassen igang)

Lenke til kommentar
  • 2 år senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...