Gå til innhold

Noen som vet om noen dommedags spill til xbox 360?


Anbefalte innlegg

hei, jeg klarer ikke finne noen plass, så tenkte jeg kunne legge ut et nytt emne her.

er det noen her som vet om noen dommedags spill og et spill som har noe med en mulig krig i usa å gjøre? jeg har lett over alt, men finner altså ingen uten om fallout. setter pris på hurtig svar :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+981287349

Skal komme ett spill som heter I Am Alive

The game takes place in Chicago after a 10.3 Mw earthquake destroys the city and the rescue team fails to save the survivors. The player has to evade enemies, keep from becoming dehydrated, find his missing girlfriend and stay alive in a crumbled city of hate.[2] The player also has to evade citizens throughout the game, as they'll do anything in order to take his belongings, and use them as their own.

 

 

 

 

Trailere:

http://www.youtube.com/watch?v=HZ6Aely9YrQ

http://www.youtube.com/watch?v=YWaqhQTa0So

Endret av Slettet+981287349
Lenke til kommentar

Mener å huske at det var masse reklamer om et Jordskjelv spill som skulle "revolusjonere" spille verdenen, siden jeg ikke har hørt noe mer om det så går jeg ut ifra at det var en flopp. Kommer ikke på noen andre sånn i farten..

Det er vel Fracture? Og ja, det floppet. Veldig.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+981287349

Er ikke det ute ennå? Mener å huske jeg så den første traileren i sånn 2008-2009?

Var nok på E3 i 2008.

Bare visste ett konsept de holdt på å lage, ifølge wikipedia skal de ha release i år.

Lenke til kommentar

Gears of War og Darksiders foregår i post-apokalyptiske settinger, men jeg vet ikke om det er slike spill du er ute etter. Jeg antar at de fleste med en 360 har kjennskap til Gears, så jeg nøyer meg med å fortelle mer om Darksiders.

 

I Darksiders er det din jobb å løse opp i flokene etter at apokalypsen ble gjennomført på et feilaktig grunnlag. Utviklerne har latt seg inspirere av Zelda-serien, så spillet byr på en solid miks av slåssing og oppgaveløsing.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
  • 2 uker senere...

^

What he said, avvent med Homefront til det kommer på salg, det levde ikke helt opp til det som det ble skrytt opp til å være. MP kan være skøy til tider, men var ikke verdt fullpris.

 

I am alive hadde jeg faktisk helt glemt, men det kan bli skøy om det noen gang kommer.. Vi får se :) Det var et katastrofespill som ble kansellert nå nettopp, så måtte sjekke opp at det ikke var IAA, det var derimot Zettai Zetsumei Toshi 4 (City in a Desperate Situation) til PS3 som ble kansellert på grunn av tsunamien der nede.

 

Kommer egentlig ikke på noen dommedags/katastrofespill på 360, kan nevne noen katastrofalt dårlige spill, men kanskje ikke helt det du er ute etter? :lol:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...