Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Problemer med ny pc , Fryser


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

kjøpte du pcen i deler eller ferdig bygget? vis du kjøpte den ferdig bygget så tar du og leverer inn pcen. vis ikke har dette problemet vært hele tiden? prøv å installer drivere på nytt. vis du har bygget pcen selv sjekk om at alle strømkablene sitter der dem skal. koble ut alle rambrikkene utenom 1 og prøv(prøv og ta å bytt ut den ene med en anen). koble ut alle hardisker utenom hovedhardisken.

 

og det kan være veldig mangen ting som gjør dette. har du venten når den fryser og sett om det kommer opp bluescreen eller klarer pcen å komme seg tilbake uten omstart?

Lenke til kommentar

Har hatt det samme problemet med en PC jeg kjøpte av Netshop. PC frøs uten noe forvarsel og under lav belastning. Ved overføreing av store datamengder mellom Harddrivere så hang den seg ofte opp, egentlig hele tiden. I dag fikk jeg beskjed fra Netshop om å øke volten på RAM i BIOS istedenfor å la volten stå på automatisk. Vistnok kan RAM en jeg har, OCZ DDR3 4 GB Platinum Edt.Dual Ch. PC3-14400 2x2048MB 1800MHz. (9.9.9.27), kjøre på inntil 1,9 volt. Jeg økte til 1.88. Neste "hakk" var 1,92 volt. Foreløpig ser det ut til å funke. Holder på å overføre en fil på 148 GB nå.

 

Så: Finn ut eksakt hva slags ram du har, gå inn på hjemmesiden til fabrikanten, finn hvor mye volt brikken tåler, juster litt under dette i BIOS og se om det hjelper.

 

Går ikke det så oppdater BIOS.

Endret av peffi
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...