Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Home plug?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Joda en router stjeler båndbredde, men husk at det betyr litt bå¨de type router og oppsett. Homeplug er i utgangspunktet en god løsning, men den er langt fra så god i praksis.

 

Kablene i veggen som leder strøm er ikke laget for overføring av datasignaler og det vil bli mye tap og støy i en slik tilkobling. Jeg har også hørt eksempler hvor folk sliter mer med denne typen nettverk enn med Wi-fi.

 

Så mitt tips til deg, vurder mulighetene dine til å legge trådbasert til dette andre "bygget" ditt. Din optimale hastighet skal i utgangspunktet være 1MB/s. Det du også må sjekke er om leverandøren din leverer minimum eller opptil 8Mbit. Store forskjeller her!

 

Sånn ellers virker det ikke for meg som du har noen problemer. Du kjører fint opptil 6,8Mbit sier du (850KB/s). Jeg vil gjette på at linjen din er "opptil 8Mbit". Har du bra signalstyrke er det eneste du kan gjøre kontrollere leverandørens hastighet eller bytte til en annen Wi-fi Router. Anbefaler absolutt DIR-655 hvis dette er noe du vurderer å gjøre :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...