Gå til innhold

BK: Båten og Havet


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+3124

Fikk skikkelige retro følelser når jeg ser på dette bildet.. Det fikk meg til å føle meg ung, da bildet ser ut som at det er i fra begynnelsen av forrige århundre.. :thumbup:

Lenke til kommentar

Har du lagt ut ein anna verjson av dette tidligare?

 

Syns det blir altfor mykje redigering, og altfor hipster-stil over det. Skjønner sjølvsagt at dette er med vilje, men syns ikkje det kler bilete så godt.

 

Jeg er enig med deg her, bildet er veldig godt uttrykksmessigst/komposisjon, men det er ett eller annet som skurrer i mine øyner.

 

Grain/støyen og fargene passer ikke helt sammen.

Lenke til kommentar

Hei Kenneth :)

Jeg syns den opprinnelige sepiafargede,vignetterte versjonen av bildet ditt, ser overredigert og kunstig ut.

 

Jeg har blitt så vant med å se herlige bilder fra deg at jeg rett og slett ble kjempeskuffet over hva som møtte meg da jeg åpnet bildet...

Meeeeen -og takk for det- viser du med den mindre redigerte (iallefall mindre kitsch:) versjonen hvilket flink fotograf du egentlig er, ved at vi får se "bildet bak" det opprinnelige.

Dette er selvfølgelig personlig smak og individuelt, men jeg mener iallefall det er klasseforskjell på de to bildene...

 

Til bildet; jeg liker måten jeg blir satt til å tenke på ensomhet, farer, uvær... generelt ubehag -samtidig som jeg får følelsen av- frihet, ren samvittighet av å leve i pakt med naturen, klar salt luft og tenker på det å kunne sitte der og synge for seg selv med visshet over å ha nok med å leve i nuet... Altså mao bringer bildet frem masse følelser og tanker.

Og jeg mener det i seg selv er et kvalitetstegn, så lenge det tekniske holder mål og det komposisjonsmessig er gjennomtenkt.

Og det er bestandig bildene dine.

Utsnittet er også bra, og jeg finner det morsomt å tenke på hvor i huleste du stod for å få sånn fin utsikt :)

 

v.2; Well done!

Endret av Larsenio
Lenke til kommentar

Takker Tomsi og Larsenio! Ser nå at det både er positive og negative reaksjoner på bildet! Jeg personlig liker bildet godt i sepia og med kraftig vignett også. Gir meg en følelse av noe jeg ikke kan sette fingeren på. Men som jeg sier oppe i tråden. Det var en lek med presets som jeg lastet ned til Lightroom, så om noen blir skuffet, får de ta det på sin regning..Orginalversjonen er nok best uansett, skal legge den ut..

Endret av KSolfjeld
Lenke til kommentar

Jeg ville kanskje gått for en mellomting mellom de to versjonene av bildet. Jeg syns at sepiaversjonen definitivt var mer interessant å se på, samtidig som den kanskje ble litt voldsom samt at den heftige vignetteringen ødela litt for min del. Jeg føler kanskje at det skjøre i bildet blir druknet (i mangel av et bedre ord) av effektene nevnt ovenfor.

 

Når det er sagt så syns jeg det var et skikkelig fint bilde, det får meg til å tenke litt. Det har en fin dybde når det kommer til det rent kunstneriske:)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...