Gå til innhold

Team BMI!


Anbefalte innlegg

Link til bloggen:Team BMI

 

Hei folkens.

 

Jeg og 4 kamerater har startet en trening/konkurranse blogg da vi har innsett at vi ikke lenger blir fotballproffer. De siste 2 årene har jeg blandt annet vært i hus med ei samboer som har gått igjennom et svangerskap og født vår datter Sofie. Hun gikk opp ca. 22 kg i denne perioden, jeg ikke så langt etter med 17,5 kg. Alt for mange mat fristelser når du omgåes hormonelle kvinner.

 

Det som ikke er like gunstig er at hun har gått ned alle kg, mens jeg ikke har kommet meg et gram ned.

 

Har i alle år vært aktiv med allsidig idrett og styrketrening. Dette tar jeg nå opp igjen nå med noen nære venner i ganske lik situasjon som meg selv.

 

Det vil etterhvert komme mer detaljert på det konkrete trenings opplegget... Det vil komme før og etter bilder etterhvert som forhåpentligvis vil være ganske overraskende.

 

Et utdrag fra bloggen:

 

Hei folkens

 

Velkommen til vår blogg.

 

Team BMI ble stiftet høsten 2010 av fem mosjonister med relativt lite erfaring hva utholdenhetsidrett gjelder. De fleste av oss har deltat på en håndfull trim-renn/ritt/løp, uten å markere seg nevneverdig på resultatlistene. Vi må være såpass ærlige å si at vi heller aldri vil markere oss for gode tider eller sportslige prestasjoner. Denne bloggen er til først og fremst for oss gutta og de som tilfeldighvis kjenner oss og har dumpet innom.

 

Noe vi har til felles er konkurranseinstinkt og vi HATER å tape, spesielt mot han småkjukke kameraten. Derfor er det på sin plass med en internkonkurranse. Vi vil gjennom vinteren spenne på oss de bakglatte skiene våre (som også kladder). Når snøen har smeltet starter vi opparbeiding av sittesår på sykkelen avbrutt med litt gnagesår fra joggeskoene. Når vi da kommer ut på høsten, vil vi forhåpentlighvis kåre en vinner av Team BMI Ultimate Challenge. Med andre ord er det kun prestisje og den ultimate gleden av å slå den kjukke kameraten. Endelig konkurranseplan kommer senere.

 

Presentasjon av utøverne (om man kan kalle oss det) blir også lagt ut fortløpende.

 

Lykke til gutta...

 

------------------------------------------------

 

Jeg vil komme med løpende oppdateringer her.

 

Imorgen er det 75 min spinning med Olav Tufte som står på programmet. Spent på det, han er i mine øyne fasitten på god helse:)

 

Jeg er forøvrig Stig i gjengen og veide for 2 uker siden 107,5 kg. Skal gifte meg 27. August, så første delmål blir å komme under 90 kg før den tid. Er jeg ikke tilfreds stiller jeg ikke i eget bryllup

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...