Gå til innhold

Tar inn radio med maskinen?


Anbefalte innlegg

Jeg har funnet ut noe merkelig.

Da jeg sitter og hører på musikk/ser film, kommer det snutter av pop innimellom. Dette har ikke alltid vært og jeg tenkte at en formatering skulle fikse biffen, men nei. Jeg har etter to forsøk på formatering, oppdatert bios og alt fortsatt snutter av pop (av og til). Det er ikke samme musikk, men jeg klarer ikke gjennkjenne hvilken sang noen av dem er.

 

Jeg er sikker på at alle programmer som kan lage lyd er av(som kazaa, irc, media player, winamp osv..)

 

Hva kan dette være?

Jeg har kikket meg om etter mulige "mottakere", men finner ikke ut stort annet en at jeg har en mikrofon som peker ut i lufta. Bruker et SoundBlaster høytalersett(kan finne mer info om dette er relevant). Jeg har også en lampe i stål stående ved siden av maskinen(uten at jeg tror dette har noe og si).

 

Hjelp meg :lol:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Er flere som sliter med dette fra tid til annen ja... Prøvde å koble fra alle signalkilder her, uten at det hjalp. Satte så ferittkjerne på strømkablelen. Hjalp heller ikke, så siste løsning jeg ikke har prøvd, men som skal prøves er å bruke isolerte kabeler til høytalerene. Kan ikke skjønne hvor ellers systemet får fanget opp dette fra. Høres ut som om det er kortbølgemottak som kommer inn her til tider. Personlig trodde jeg at jeg hadde forklaringen, siden jeg driver med en del radioutstyr som hobby her, både via datamaskinen, og eksterne basestasjoner og jeg har derfor en del takmonterte antenner som har kabelføringer like ved siden av høytalersettet mitt. Men, den gang ei...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...