Gå til innhold

Noen som vil ha CPU med god stepping?


Anbefalte innlegg

Jeg har i dag vært og pratet i med innehaver av en lokal datasjappe, og vi skal prøve å få tak i noen gull-chipper.

 

Det jeg trenger er noen bestillinger, for det er ikke noe særlig å brenne inne med varer. Jeg garanterer ikke at vi får tak i noen som er skikkelig gode, men vi skal prøve. Vi kommer ikke til å selge noen som ikke er gode, og dere vil da få beskjed om at vi ikke klarer å få tak i.

Om det er ønskelig så kan jeg teste en CPU før den eventuelt blir sendt og/eller maile dere hele steppingen.

 

Det vi krever er at om dere bestiller, så må dere også kjøpe den når/om vi får tak i dem. Om noen viser seg å være så kjipe at de ikke gidder å kjøpe når de har bestilt så vil ikke eier av butikken være med på dette lenger, og de ødelegger da for alle andre.

 

PS: Vi skaffer kun XP1800+, XP2400+ og XP2500+

 

Prisen på XP2500+ kommer på ~900.-

XP2400+ ~800.-

XP1800+ ~600.-

 

Tror ikke det blir noen gode XP1800+ i første omgang, men skal prøve litt senere.

 

 

Edit: Priser

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
hmm . hva mener de . dere skjekker vel om den er jalla før jeg bestiller.

hvis dere gjør det så en super gull chip til meg 2500mhz.

kun hvis den er god

 

Jeg kommer til å sjekke alle selv, og teste dem for dere om det er ønskelig. Dere kan også få tilsendt steppingen om dere vil.

 

Om vi ikke får tak i noen som er gode så dropper vi hele greia, så det er ingen fare for at dere vil få tilsendt en som klokker dårlig.

 

 

BTW: Vi venter til vi har 5 eller 10 bestillinger før vi "setter igang" for det er litt stress for hver gang det skal skaffes et parti.

Lenke til kommentar
kan du ikke ta litt mere for de som klokker super bra å vanlig for de som klokker bra.

 

Det er ikke umulig at det blir sånn, men det er ikke snakk om noen kjempeforskjell i pris. Kan jo kanskje dele dem opp i to kategorier; de som klarer 2.4+ og de som klarer 2.5+. Jeg gjør ikke dette med tanke på å tjene penger, så jeg vet ikke helt ennå.

Lenke til kommentar
Hvor lang tid vil det ta sånn ca. fra dere har nok bestillinger her i forumet og at dere 'sender' bestillingen, til at cpu'ene er klar til levering. Snakker vi uker eller måneder?

 

Vi sender bestillingen så fort vi har 5-10 bestillinger, og da regner jeg med at vi har dem innen 1 uke.. så vil det da ta 1-2 dager å teste dem. Etter testingen så blir de nok sendt med en gang, eller dagen etter.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...