Gå til innhold

[Løst] Nytt telt


Dammed

Anbefalte innlegg

Har planer å dra på Roskilde i år, og i den anledning så trenger jeg da et telt. Siden jeg er aldri på telt tur så trenger jeg ikke det dyreste. Men jeg vil gjerne ha det beste for penga.

 

Har sett på dette teltet: http://www.xxl.no/vi...mp-telt-1013719

 

Ser det greit ut? Og finnes det evt noe bedre rundt 1500kr?

 

edit:

 

Er dette kanskje et mye bedre telt: http://www.gsport.no...-fenris-3-camp/

Endret av Dammed
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...

Du kunne brukt 500kr mindre på et mindre telt, men hvis du skal ha 3 manns telt så blir det ikke mye rimeligere enn 1400kr.

 

Og man kan alltids vaske teltet fordi noen har pissa på det så betyr ikke at det vil lukte uansett hva man gjør....

 

Jeg har i alle fall kjøpt Nordmarka 3 og jeg er veldig fornøyd, ser bra ut. Lett å sette opp og veldig romslig, satt det opp i stua så fikk ikke plugga det fast slik at det stå av seg selv, det var to personer som holdt ringene oppe. Men det ser veldig bra ut. I alle fall for mitt bruk.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Hei!

 

Det finnes billigere telt, med da uten innertelt. Men de er bare egnet i tørrvær. Regner det, får du problemer med at det renner vann nedover innersiden av telduken. Det kan jo komme regn. :) Og innertelt er viktig, da det gir en bedre utlufting av fukt og mindre sjans for å komme bort i ytterduken, med resultat at vann trenger i mellom duken og renner nedover på innsiden. Men jeg har sett, dårlig ventilasjon på noen utenlandske telt, enda de var dyre nok.

 

Så hold deg til annerkjente produsenter. Jeg har bare erfaring med Helsport og de teltene er bra. Teltet du har sett på Nordmarka Camp 3, er et bra telt for intill 3 personer (i nødstillfelle 4) og det er rimelig. Det har også så stort fortelt, at det er greit å lage mat i teltet.

 

Hvis du ikke har behv for mer plass enn til to stk., så har samme produsent et to manns, som er noe billigere. Men det er betydelig mindre fortelt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...