Gå til innhold

Hvordan trene for å få flat mage?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

trener 3 dager i uken. men en del styrke.(hele kroppen) pga at jeg vil få strammet opp å få litt markerte muskler. har ikke startet med noen diett. men er vegetarianer så spiser ikke så mye fett.

spiser mye grønnsaker,men når man ikke spiser kjøtt ender man opp med å få i seg en del karbohydrater. for grønnsaker metter jo ikke mye. spiser mye linser og bønner. men noen som kanskje har noe tips til noe man kan spise som er 'sunt'? alle dietter man hører om og ser er forbeholdt til kjøttspisere. har heller ikke tenkt å starte med noen diett der hvor man nesten ikke kan spise noe. jobber hele dagene med egen bedrift så mat må jeg ha:)

Lenke til kommentar

få ned fett % din altså ligg i kcal-underskudd, planken/ plankeøvelser, eller magerulle og pallof press til mage øvelser, cardio kan du også ta men ikke nødvendig. Men ikke tren bare mage trene HELE kroppen.

 

du sier at "cardio kan man også ta MEN ikke nødvendig"

for å få flatest mage på kortest tid som hun er ute etter, er kombinasjonen av cardio(helst langvarig), styrke og kosthold som må til

Lenke til kommentar

Jeg vil slenge inn en liten treningsmessig tilleggsgodbit: Gå på ski.

 

Ta deg f.eks. en tur på to-tre timer hver søndag. Langrenn aktiverer hele kroppen, ikke minst magen, samt at det (med mindre du virkelig tar deg ut eller nærmest står stille) kan være en veldig effektiv fettforbrennende aktivitet.

 

Og så er marka nydelig på denne tiden av året.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...