Gå til innhold

Den virkelige Hitler. NB: STERKE BILDER!


pk2010

Anbefalte innlegg

Gjest Slettet+127836

GM250

 

* Den andre linken: Hvorfor er egentlig Höfle-telegrammet signert med "Hoefle" istedenfor "Höfle"? Ganske viktig. Vi ser det gikk fint å skrive Ä og Ü i telegrammet, så hvorfor vil en tysker som heter Höfle signere med "Hoefle"? Jeg sier dette er viktig, for det kan tyde på at telegrammet er en forfalskning.

 

 

Haha. Mener du at når Bjørndalen sitt navn står med oe i utlandet (i.e. Bjoerndalen) så er det en forfalskning? Snakk om tynt forsvar. :p

 

Hvis du vil sette deg inn i dette i stedet for å kverulere og flisespikke så får du finne deg i at alt du kan få tak i ikke er på engelsk. Jeg kan ikke noe for at du ikke kan Fransk eller Tysk eller Tsjekkisk eller hva nå enn for et språk. Du kan godt prøve å finne oversettelser selv.

 

Ser forresten at du ikke har begynt på denne kildelisten ennå, og her er det garantert masse på engelsk.

 

http://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/0896040577/qid=1015789103/sr=1-6/ref=sr_1_6/102-0382386-8252134 denne kan du ha godt av å lese -

 

Her er et review av en av kjøperene:

 

By using the term "Selections", it is obvious that not everything from every Einsatzgruppe report is included here, but enough is provided so that the reader can understand the mission of the Einsatzgruppen in the Soviet Union. There are hundreds of Einsatzgruppen reports, from the Jaeger Report, which talks of murders (of Jews and Communists) in Lithuania, from those of Wilhelm Stahlecker, the head of Einsatzgruppe A. The Latvian archives has a map showing the number of Jews killed in each of the Baltic states, and Estonia has "judenfrei" written on it, showing that it was now "free of Jews". The Jewish population of Minsk was also completely eradicated, and a quarter or so of that city's population was Jewish. Einsatzgruppe B killed approximately 45,000 Jews, as reported by Arthur Nebe, who later became an opponent of Hitler and the Nazi regime. Einsatzgruppe C and D also killed tens of thousands of Jews. In the case of the latter, numbers were given by Otto Ohlendorff, the head of Einsatzgruppe D, at his trial. You can contest the authenticity of this book's contents, but, based upon what I have seen, and the research I have done, these reports are accurate, and you could always find copies of them yourself in Russian, Latvian, Lithuanian, Belarussian, or even Ukrainian archives. The National Archives here in America has a whole series of operational reports from the Einsatzgruppen, including one that lists the numbers of Jews murdered at Babi Yar. With evidence like this, denying Nazi atrocities becomes difficult.

 

Så med andre ord, du kan begynne i the national archives for å finne operasjonsrapporter.

Endret av Slettet+127836
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+3165

Det går vel heller på at disse karene har hatt snart 100 sider for å overbevise forumet om at Holocaust er hoax, uten at det har kommet så mye godt ut av det.

 

Mye godt har kommet ut av det. Flere forum-medlemmer som har deltatt på tråden, og helt sikkert et par tilskuere, har begynt å innse hvilken gigantisk løgn Holocaust er.

 

Dette er i et nøtteskall hvorfor man vil ha et universelt forbud mot såkalt Holocaust-benekting. Man frykter sannheten.

Quoter meg selv:

Og det er ikke fordi jeg er holocaust frelst og det er min religion, men fordi jeg ikke har lest noe fornuftig som tilsier noe annet.

 

Å ikke dra meg under samme kam som de som faktisk straffeforfølger holocaust benektere.

 

Ja noen har kanskje innsett at holocaust kan være en løgn, for min del sier det mer om de personene, enn det sier noe som helst om holocaust, på grunnlag av:

Jo, på følgende grunnlag:

"Benekterne" legger skyld på dokumenter de vett ikke eksisterer

Useriøse avsprang(noen har ikke kommet med annet)

Ingenting som sier hvorfor noen skulle tjene på løgnen holocaust

Gjenbruk av allerede gjennomskuet bevis og vitner (f.eks Leucther).

Kildekritikken er tilstedeværende når det skulle passe

Mangel på gode argumenter(f.eks. gjentakelsen av hvor fælt de sivile tyskerne hadde det, hvor fælt det er i Guatanamo Bay og hvordan Stalin regjerte i sitt eget land. Forsåvidt interessant emner det og, men det beviser ingenting og er likevel nevnt 10 ganger)

osv osv

Lenke til kommentar
Her er publisert artikkel om telegrammet som ble "avvist" over:

 

http://hgs.oxfordjournals.org/content/15/3/468.full.pdf

 

Avvist?

Vis det finnes lik, så kan det fysisk bevises.

Vis det døde 20.000 i treblinka, må restene ligge noen plass, likene må ligge noen plass.

Kan du poste det fulle telegrammet?

 

Du ser hele telegrammet ovenfor.

 

Ikke 20.000. Den offisielle historien sier 850.000 ble myrdet i Treblinka.

 

GM250

 

Du anklager tyskerne for å ha myrdet 6 millioner jøder og jeg er den som skal lete oppe bevisene? Pussig hvordan du ignorerte den videoen, forresten.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

 

Er det ikke litt suspekt at man blir forfulgt, latterligjort og i værste fall fengslet om man i det hele tatt kommer med noe som motstrider den minste del av historien? Er dere ikke enige at jøder og holocaust i dag har en svært sterk relasjon som dermed fritar jødene for kritikk ettersom de har sitt eget hellige ord for jødekritikk nemlig; antisemittisme.

 

Man trenger ingen agenda for å ville ha frem hele sannheten.

 

Dere som vil ha tråden lukket på grunn av "brudd" på ytringsfriheten, oppfører dere som den katolske kirke da man foreslo at jorda var rund. Ærlig talt, dette trenger en god diskusjon. Dere tror på holocaust som om det skulle være en religion der man ikke stiller spørsmål.

 

Glimrende sagt, nico69.

 

martyrerdees.jpg

 

Den eneste måten man over tid kan opprettholde en løgn på er å kriminalisere tvil. Det er gjort til gangs og gjennom forfølgelse, terror, fengsling og drap har svindlerne ved hjelp av maktmisbruket sitt fått kuet de fremste kritikerne, som Rudolf, Töben og Zündel.

 

Hele greia stinker av religion for ikke-jøder hvor "den spesielle jødiske lidelse" skal dyrkes. Man har hellige steder man valfarter til som pilgrimer, man har domkirker, ja, man har alt. Jeg regner med at om noen år vil de første underne skje hvor invalide kan hive krykkene og blinde kan se.

 

Hehe. Det er til å le av som all annen fanatisk ørkenreligion.

 

http://www.vigrid.net/hcmartyrerdees.htm

 

Over er en liten samling av david Dees sin serie om " "Sannheten frykter ikke gransking".

Endret av Woina
  • Liker 2
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+3165

Du anklager tyskerne for å ha myrdet 6 millioner jøder og jeg er den som skal lete oppe bevisene?

Nei, igjen, det er du som anklager historien for å være feil.

GM250 er heller ikke den som anklager tyskerne for å drepe 6 millioner å gjøre, men igjen historien.

Lenke til kommentar

..Det var aldri noe etnisk rensking, det er kun en jødisk myte som har vokst ut av proporsjoner takket være fullstendig jødisk dominans av vestlig presse og utdanningsinstitusjoner.

 

Fortsatt så er dette et historieforum, det som har blitt fremlagt i denne tråden er av historisk relevanse, om du ikke tåler det så er det alltids noen barbie og smurfeforum der ute.

 

Jeg forstår ikke motivene dine. Var det ikke etnisk rensing når jødiske familier i f.eks Norge forsvant systematisk, for aldri å bli sett igjen, noe som ikke rammet vanlige norske familier? Rundt omkring i Europa forsvant jødiske familier i hopetall, men du sier det ikke var etnisk rensing?

 

Vi tror alle hva vi vil. Men for meg er det totalt utenkelig at EN gruppe mennesker skulle klare å regissere et slikt historiefalsum som du antyder. Det blir bare paranoid, konspiratorisk sludder.

 

Slike som deg, hva er poenget? Du liker ikke jøder? Hitler var en ok fyr? Jeg trodde i grunnen Mein Kampf var bevis nok for at Hitler ikke akkurat betraktet jøder som likeverdige "ariere".

 

Jeg skal gi deg ETT poeng. Jødene i Israel i dag er selv etniske rensere og apartheidister. Paradoksalt nok...

 

CD

Endret av CoolDuckie
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+127836

Ja, den ble forsøkt "avvist" som forfalskneri på grunn av en internasjonalisering av en bokstav (!). SØKT.

 

http://forum.axishistory.com/viewtopic.php?t=43

 

Her er det mye info.

 

Det er forøvrig en logisk følgefeil å anta at hvis 20 000 er drept i Treblinka så må likene ligge en plass.

Det finnes et flertall muligheter for å fjerne likene.

Dessuten må du ikke anta at siden 20 000 døde i Treblinka I (en arbeidsleir) så var det alle som døde i Treblinka leirene.

 

"Some 800–1,000 bodies were burned at the same time, and would burn for 5 hours. The incinerator operated 24 hours a day." <- http://www.amazon.com/Good-Old-Days-Perpetrators-Bystanders/dp/1568521332

 

 

 

Vet ikke om du misforstår dokumentet med vilje, men det er da altså et telegram (holdt kort) som oppsummerer de to siste ukenes "arbeid" - og totalt "arbeid" snappet opp av britisk etteretningstjeneste. Hvis du baserer deg på 14dagers rapporten og sier det er alt som skjedde i Treblinka er du vel rimelig sløkket.

 

The Höfle Telegram listed 713,555 Jews killed in Treblinka up to the end of December 1942. With the addition of the transports in 1943 listed in Yitzhak Arad's book, one may arrive at the figure 800,000. <- http://www.amazon.com/Belzec-Sobibor-Treblinka-Operation-Reinhard/dp/0253342937

 

File:Treblinka_1945.jpg

 

 

http://books.google.ca/books?id=lpDTIUklB2MC&pg=PA210&dq=%22Treblinka+Treblinka%22&cd=25#v=onepage&q=%22Treblinka%20Treblinka%22&f=false

 

Liten liste om Treblinka:

 

Treblinka - ein Todeslager der "Aktion Reinhard", in: "Aktion Reinhard" - Die Vernichtung der Juden im Generalgouvernement, Bogdan Musial (ed.), Osnabrück 2004, pp. 257-281.

Donald L. Niewyk, Francis R. Nicosia, The Columbia guide to the Holocaust, Columbia University Press, 2000, ISBN 0-231-11200-9. Page 210

Crowe, D: "The Holocaust Roots, History, and Aftermath" page 247. 2008.

Höfle Telegram Public Record Office, Kew, England, HW 16/23, decode GPDD 355a distributed on January 15, 1943, radio telegrams nos 12 and 13/15, transmitted on 11 January 1943.

Lanzmann, Claude, Shoah: An Oral History of the Holocaust.

Court of Assizes in Düsseldorf, Germany. Excerpts From Judgments (Urteilsbegründung). AZ-LG Düsseldorf: II 931638.

Steiner, Jean-Francois, and Weaver, Helen. Treblinka.

United States Department of Justice. Excerpts from Interrogation of Defendant Pavel Vladimirovitch Lelenko.

Testimony of Alexsandr Yeger at the Nizkor Project

Surviving Treblinka by Samuel Willenberg – Basil Blackwell 1989.

Steiner & Weaver, pp. 92–95.

Steiner & Weaver, p. 84.

Concentration Camp Dachau 1933-1945, ISBN 3-87490-528-4, p. 137; Plate 282 with translation.

The Construction of the Treblinka Extermination Camp

Klee, Ernst., Dressen, W., Riess, V. The Good Old Days: The Holocaust as Seen by Its Perpetrators and Bystanders'.' ISBN 1-56852-133-2.

Sereny, Gitta Into That Darkness: from Mercy Killing to Mass Murder, a study of Franz Stangl, the commandant of Treblinka, 1974

Lenke til kommentar

Du anklager tyskerne for å ha myrdet 6 millioner jøder og jeg er den som skal lete oppe bevisene?

Nei, igjen, det er du som anklager historien for å være feil.

GM250 er heller ikke den som anklager tyskerne for å drepe 6 millioner å gjøre, men igjen historien.

 

"Bevisene" for "holocuast" er "vitneforklaringer".

Hvorfor er ikke "lage lampeskjermer av jødene" en bit av skoleopplæringen av holocaust? Det var vanelig forklaring etter krigen det.

Det er mange som påståt å ha sittet i leirene også, men la oss se bort i fra dem, de diskreditterer bare holocuast.

Ikke glem alle fysiske umuligheten som de presterte å presantere.

Eller mangel på obduksjonesrapporter.

Eller mangel på askehauger.

Eller mangel på beinrester eller kremering.

Hvorfor ta vitneforklaring når du kan ha fysiske bevis?

Hvorfor klarte de aldri å skaffe vitner til en rettsak i Canada herrens år 1985?!

Trelinka var en utrydningsleir. Hvorfor finner vi ingen lik, eller vendt jordhauger med "moderne utstyr"?

Det vi har er veldig enkelt: Bevisene er ikke holdbare for en rettsak, noe som sier at Nurnberg for det meste er en farse.

Så hvor er bevisene?

Gasskammer sier du? Det er fult mulig å ha gasskammere med Zyklon B, det utlukker jeg ikke, MEN hvor er likene? Hvor er gravene?

Lenke til kommentar

Til alle som tror på wikipedia's framlegging av Holocaust:

 

Er det ikke litt suspekt at man blir forfulgt, latterligjort og i værste fall fengslet om man i det hele tatt kommer med noe som motstrider den minste del av historien? Er dere ikke enige at jøder og holocaust i dag har en svært sterk relasjon som dermed fritar jødene for kritikk ettersom de har sitt eget hellige ord for jødekritikk nemlig; antisemittisme.

...

 

For meg blir dette å snu alt på hodet. Hvorfor skulle jødene være så opptatt av dette hvis de aldri hadde lidd noen overlast? Er det bare en ond, jødisk plan for å skaffe seg en offerrolle? Virker temmelig usannsynlig.

 

CD

Lenke til kommentar

Reprise:

 

Litt fra "Best of" 6 millioner og holocaust:

 

1899: "mighty holocaust of Jews" i Spania:

http://img256.images...shholocaust.gif

 

1905: Russisk holocaust av jøder:

http://img220.images...russiaholo5.gif

 

1906: 6 millioner i Russland som holder på å dø:

http://www.holocaust...russia_1906.jpg

 

1919: 6 millioner i Russland som har dødd eller holder på å dø:

http://www.holocaust...t_holocaust.jpg

 

1921: 6 millioner i Russland som holder på å dø:

http://www.holocaust...russia_1920.gif

 

1933: "Run away from the holocaust":

http://img291.images...olocaustsru.gif

 

1936: European holocaust:

http://img90.imagesh.../smokinggun.gif

 

1938: 6 millioner ofre for anti-semittisme:

http://img148.images...56/holyhoax.gif

 

1943: millioner er allerede drept. Flere kommer til å bli drept:

http://www.historiog...e-third/09.html

 

Jan. 8, 1945: 6 millioner har dødd i nazi-Tyskland:

http://img229.images...upthenumber.gif

 

Feb. 17, 1945: Av Europas 6 millioner jøder slapp bare 500.000 unna døden:

http://img233.images.../2323/total.gif

 

--------------------------

 

Ganske gode beviser for at jødene lyger om "6 millioner" og "holocaust."

 

Henrik

 

Du forstår fremdeles ikke "you can't prove a negative." Du forstår fremdeles ikke at den som kommer med en påstand om at noe har skjedd er den som trenger å bevise det. Påstanden her er at Hitler utryddet 6 millioner jøder. Og det finnes ikke fnugg av bevis. Altså: om ingen snart kommer med beviser må vi stryke Holocaust fra historien.

Endret av BelzeBob
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Til alle som tror på wikipedia's framlegging av Holocaust:

 

Er det ikke litt suspekt at man blir forfulgt, latterligjort og i værste fall fengslet om man i det hele tatt kommer med noe som motstrider den minste del av historien? Er dere ikke enige at jøder og holocaust i dag har en svært sterk relasjon som dermed fritar jødene for kritikk ettersom de har sitt eget hellige ord for jødekritikk nemlig; antisemittisme.

...

 

For meg blir dette å snu alt på hodet. Hvorfor skulle jødene være så opptatt av dette hvis de aldri hadde lidd noen overlast? Er det bare en ond, jødisk plan for å skaffe seg en offerrolle? Virker temmelig usannsynlig.

 

CD

 

Du blir deportert til en leir.

Tyfus og sult herjer der.

Er det rart du tror du blir forsøkt utryddet?

Lenke til kommentar
Her er publisert artikkel om telegrammet som ble "avvist" over:

 

http://hgs.oxfordjournals.org/content/15/3/468.full.pdf

 

Avvist?

Vis det finnes lik, så kan det fysisk bevises.

Vis det døde 20.000 i treblinka, må restene ligge noen plass, likene må ligge noen plass.

Kan du poste det fulle telegrammet?

 

treblinkadees.jpg

 

Etterat at Zündelsakene i Canada i 1985 og 1988 avslørte løgnen om massegassingen av jøder i Auschwitz måtte HoloCa$h-industrien flytte fokus over på andre påståtte drapssteder. Treblinka er et av dem. Her er en liten artikkel om Treblinka som inneholder noen momenter som er verdt å ta med seg:

 

http://www.vigrid.net/hctreblinka.htm

 

Avslørende:)

Endret av Woina
  • Liker 2
Lenke til kommentar

CoolDuckie

 

Saken er enkel: vis oss beviser for Holocaust og vi slutter å mase.

 

GM250

 

Hvorfor vil du ikke kommentere det faktum at de 850.000 Wikipedia hevder ble myrdet i Treblinka forsvant ut i løse luften? Hvorfor snakker du om 20.000? Hvorfor kommenterer du ikke videoklippet?

Endret av BelzeBob
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Du anklager tyskerne for å ha myrdet 6 millioner jøder og jeg er den som skal lete oppe bevisene?

Nei, igjen, det er du som anklager historien for å være feil.

GM250 er heller ikke den som anklager tyskerne for å drepe 6 millioner å gjøre, men igjen historien.

 

"Bevisene" for "holocuast" er "vitneforklaringer".

Hvorfor er ikke "lage lampeskjermer av jødene" en bit av skoleopplæringen av holocaust? Det var vanelig forklaring etter krigen det.

Det er mange som påståt å ha sittet i leirene også, men la oss se bort i fra dem, de diskreditterer bare holocuast.

Ikke glem alle fysiske umuligheten som de presterte å presantere.

Eller mangel på obduksjonesrapporter.

Eller mangel på askehauger.

Eller mangel på beinrester eller kremering.

Hvorfor ta vitneforklaring når du kan ha fysiske bevis?

Hvorfor klarte de aldri å skaffe vitner til en rettsak i Canada herrens år 1985?!

Trelinka var en utrydningsleir. Hvorfor finner vi ingen lik, eller vendt jordhauger med "moderne utstyr"?

Det vi har er veldig enkelt: Bevisene er ikke holdbare for en rettsak, noe som sier at Nurnberg for det meste er en farse.

Så hvor er bevisene?

Gasskammer sier du? Det er fult mulig å ha gasskammere med Zyklon B, det utlukker jeg ikke, MEN hvor er likene? Hvor er gravene?

Lik råtner. Det samme gjør bein. Aske forsvinner med tiden. Hvorfor skulle tyskerne lage obduksjonsrapporter?

 

Det er snart 70 år siden. Forventer du virkelig å finne f. eks. svære askehauger enda?

Lenke til kommentar

Det er snart 70 år siden. Forventer du virkelig å finne f. eks. svære askehauger enda?

 

Ja. Tror du teamet med forskere fra Australia dro til Treblinka bare på gøy?

 

Men problemet er at ingen ble utryddet i Treblinka. Derfor kan man ikke finne noe.

 

--------------------------

 

Litt psykologi:

 

Når Holocausterne blir konfrontert med det faktum at bevisene ikke eksisterer sier de at ... selv om bevisene er borte så skjedde det allikevel. Fordi vi ... vet det skjedde.

 

He he. Da kan man jo også si at England gasset 6 millioner. Eller at USA gjorde det. Eller at Norge eller Burkina Faso gjorde det. Når beviser er overflødig.

 

:)

Endret av BelzeBob
  • Liker 2
Lenke til kommentar
Her er publisert artikkel om telegrammet som ble "avvist" over:

 

http://hgs.oxfordjournals.org/content/15/3/468.full.pdf

 

Avvist?

Vis det finnes lik, så kan det fysisk bevises.

Vis det døde 20.000 i treblinka, må restene ligge noen plass, likene må ligge noen plass.

Kan du poste det fulle telegrammet?

 

treblinkadees.jpg

 

Etterat at Zündelsakene i Canada i 1985 og 1988 avslørte løgnen om massegassingen av jøder i Auschwitz måtte HoloCa$h-industrien flytte fokus over på andre påståtte drapssteder. Treblinka er et av dem. Her er en liten artikkel om Treblinka som inneholder noen momenter som er verdt å ta med seg:

 

http://www.vigrid.net/hctreblinka.htm

 

Avslørende:)

 

Hvorfor nevner du ikke dette?

http://en.wikipedia.org/wiki/Richard_Krege

 

He does however admit there is a grave visible on WW2 aerial photos of Treblinka that could hold up to 10,000 in an area he didn't scan.[2] The estimated number of exterminated at Treblinka alone is up to one million,[3] meaning his findings are considered incorrect by historians and unsupported.

 

Krege has not only failed to publish his findings but also has failed to respond to questions as to the actual dates of his alleged visits to Treblinka and Bełżec nor challenges to visit the site with qualified scientists.

Lenke til kommentar

Vis oss fotografiene fra Treblinka.

 

Fra Wikipedia:

 

Treblinka II (Polish pronunciation: [trɛˈblɪŋka]) was a Nazi German extermination camp in occupied Poland during World War II, near the village of Treblinka. Between July 1942 and October 1943, around 850,000 people were killed there,[1] more than 800,000 of whom were Jews,[2] but including several thousand Romani people. The camp was closed after a revolt during which a few Germans were killed and a small number of prisoners escaped.

 

The nearby Treblinka I was a forced labour camp and administrative complex in support of the death camp. Treblinka I operated between 1941 and 1944. In this time half of the 20,000 inmates died from execution, exhaustion, or mistreatment. Treblinka I inmates worked in either the nearby gravel pit or irrigation area.[3]

 

--------------------

 

Åja. Her ser vi de 20.000 som noen snakket om. Treblinka I. Men i Treblinka II var det altså 850.000. Som vi ikke finner et hårstrå av i dag.

 

Hmm.... spørsmål: hvorfor grov man ikke opp hele Treblinka I og II for lenge siden? Var det ikke viktig å bevise massemordet? Tydeligvis ikke. Når det gjelder Holocaust trenger man jo ikke beviser.

Endret av BelzeBob
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Det er snart 70 år siden. Forventer du virkelig å finne f. eks. svære askehauger enda?

 

Ja. Tror du teamet med forskere fra Australia dro til Treblinka bare på gøy?

 

Men problemet er at ingen ble utryddet i Treblinka. Derfor kan man ikke finne noe.

 

--------------------------

 

Litt psykologi:

 

Når Holocausterne blir konfrontert med det faktum at bevisene ikke eksisterer sier de at ... selv om bevisene er borte så skjedde det allikevel. Fordi vi ... vet det skjedde.

 

He he. Da kan man jo også si at England gasset 6 millioner. Eller at USA gjorde det. Eller at Norge eller Burkina Faso gjorde det. Når beviser er overflødig.

 

:)

 

Litt psykologi:

 

Når anti-holocausterne prøver å motsi historien, bruker de gjerne "bevis" som umulig kan eksistere nå til dags. Selv om bevisene har forråtnet - så skjedde ikke Holocaust.

 

 

He he. Da kan man jo også si at f. eks. 2. verdenskrig ikke skjedde i det heletatt.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...