Gå til innhold

Test: Huawei U8800


Anbefalte innlegg

Har brukt denne ca 1 mnd, og er svært fornøyd.

 

Men: Kontaktlisten fungerer ikke helt. Når jeg legger inn kontakter, kommer de ikke opp i 'default'-kontaklisten. Jeg må finne dem via en annen snarvei.

 

Den klarer ikke holde seg pålogget wifi i dvalemodus, så må nesten alltid koble til på nytt etter at den 'vekkes'.

 

Musikken, bla. en del jeg har rippet selv, havner til dels i 'unknown artist'-mappe.

 

Den gir sms-lyd for hver ny e-post, selv om jeg tilsynelatende har skrudd av alle varslingssystemer for e-post.

 

Noen gode svar på dette?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+9018234

For å fikse problemet med at WiFi slår seg av når skjermen går av, kan du trykke på meny "tasten" når du er inne på WiFi-innstillinger, velge avansert og endre soveinnstillinger.

 

Tusen takk! Den innstillingen lå litt lenger bortgjemt. Noen tips til hvordan å håndtere at den mister trådløst nett i ny og ne på wpa2-krypterte trådløsnett?

Endret av Slettet+9018234
Lenke til kommentar

Hei. Er ny på forumet.

 

Skal hente denne telefonen på posten senere i dag, og har ganske store forventninger. Har hatt en Sony Ericsson K850i i alle år og da skjønner dere nok at dette kan bli interessant for min del. Har ingen erfaring med Android eller "trykkskjerm" telefoner.

 

Hva kan jeg forvente av denne? Har dere noen nybegynnertips?

 

Takker for svar.

Lenke til kommentar

Har nå hatt denne telefonen i 1 uke og den går nå i retur til MPX. Problemene som kan nevnes: WIFI som fungerer mot noen nettverk. Vanlig telefon fungerer ikke med alle base-stasjoner og SMSer som ankommer 1time senere enn min tvilling telefon.

 

Som nevnt over ser det ut til at denne telefonen faller igjennom på kvalitet. Synd for ellers er det en veldig grei telefon.

 

Batteritiden begynner og å bedre seg..Var dårlig i starten

Lenke til kommentar

Takk for svar ang Wi-fi. Det meste har ordnet seg nå, utenom:

 

Jeg har satt inn et 32 GB SD-kort. Men musikk og video kan ikke spilles om det er lagret der, får bare feilmelding! Eksakt samme filer kan spilles om de lagres på telefonens internminne. Noen som har samme problem/løsning?

Lenke til kommentar

@tehhook:

den har 4 gb man de er delt opp til 2, 1 som kan brukes til apps og sånt,mens den andre kan brukes til musikk, bilder osv.

 

@feyd:

last ned advanced task killer, det fikser problemet med bateritiden, når du går ut av prugrammer kan de fortsette å være på og bruker bateriet. advanced task killer lukker disse programene og bateritiden økes.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • 3 uker senere...
  • 3 uker senere...
  • 2 uker senere...

Jeg skjønner ikke hvordan denne telefonen kan få så veldig god kritikk. Jeg har nå nådd det fjerde eksemplaret u8800 før jeg fikk en som virket nogenlunde. En av dem virket ikke wlan på i der hele tatt, en annen gikk vibratoren amokk når jeg ladet den, den tredje ble skjermen svart på etter tre dager. Nå har jeg en fjerde og den virker foreløpig. En annen ting er at glasset i alle de fire tlfer jeg har hatt innom har vært montert i hytt og pine. Skjevt i forhold til rammen rundt. Blir nok ikke flere Huawei telefoner på meg, nei :no:

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • 1 måned senere...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...