Gå til innhold

Dyr regning med mye nedlastet data, trenger råd!


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Fikk telefonregning og oppdaget til min store forskrekkelse at jeg hadde lastet ned omtrent 2GB data. Kan ikke skjønne det siden jeg stort sett kun leser vg, facebook, og laster ned små harmløse apps. Sjekket samtalespesifikasjon og oppdaget at jeg visstnok hadde lastet ned 100MB mange ganger. Sjekket forrige regning, der hadde jeg også brukt omtrent 2GB, og mange ganger gjentok 100MB seg. OneCall hadde kampanje før jul så alt var gratis da så tenkte aldri å sjekke spesifikasjonene.

 

Jeg har en rootet HTC Desire med OpenDesire ROM.

 

Råd noen??

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg kan ikke komme på noen spesielle apps som kan ha brukt så mye data uten at du vet om det, men er nok noe du har installert som har gått bananas i bakgrunnen. Du kan installere trafficstats fra markedet, den viser hvor mye hver enkelt applikasjon har lastet ned over en gitt tidsperiode. Jeg vet ikke om den er tilbakevirkende, men den kan være grei å ha for å luke vekk apps som sluker data.

 

Barcode til trafficstats:

150.png

 

For en grov/unøyaktig oversikt over hva som har brukt mest nett kan du taste *#*#4636#*#* . Velg deretter batterihistorikk -> nettverksbruk.

Lenke til kommentar

M@R7!N:

Var fullt klar over at tilbudet varte kun fram til jul, og at jeg kun hadde 500MB til rådighet fra nyåret. Men jeg sjekket aldri spesifikasjonene før jul da jeg viste det var gratis uansett:-)

 

iskaldcola:

Takk for link til en kongeapp:-) Eneste jeg kan komme på som har brukt så sinnsykt mye data er spotify. Før jul aktiverte jeg "sync over 3g" og glemte selvfølgelig å deaktivere den. Har stort sett bare brukt den i offlinemodus så er litt tvilende til å den er synderen. Og at det i tillegg er nøyaktig 100MB hver gang. Mulig OneCall ikke viser over 100MB på spesifikasjonene sine.. Får ringe å spørre dem i morra.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...