Gå til innhold

Hjemmeoppgaven til arkitekt i Århus 2011.


piacathrin

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ja okey. i oppgaven står det jo, sirkel, trekant og kvadrat, reises i høyden. Så jeg er virkelig i tvil, men jeg haller mot pyramide.

 

Ja det er første gang jeg også søker til danmark. søkte også i oslo i fjor, og kom også til skoleoppgaven men ikke lenger :S

 

Føler min "oppstilling" er litt for enkel på en måte, jeg vet ikke hva de forventer osv. hvilket mateiale bruker du? jeg har bare jobbet med papir så langt.. :)

Lenke til kommentar

Med 80 poeng hadde du vel vært inne? Veldig svevende oppgaver synes jeg, tror ikke dem er sånn i danmark. Snakket med noen der som gikk i danmark, å dem sa det var lettere å komme inn i danmark.. Har du tenkt å ta Århus som første valg? Kjenner du noen der kanskje, vet noe om skolen? Er usikker på om jeg skal ta Århus eller Kjøben... :/

Lenke til kommentar

nei jeg kom ikkje inn.. det meste var vel 120poeng.. trur det var et veldig høgt nivå.

 

ja det synest jeg også, og litt uklart hva det faktisk spurte om.

jeg har tenkt og ta århus som første valg, siden jeg kjenner ei som går det nå. hun kom inn nå i høst. men jeg er litt fristet til å ta kjøben som 1 valg.. jeg har aldri vært på noen av plassene så jeg vet ikke. har fått inntrykk av at skolen i århus er bra, og hun som jeg kjenner stortrives. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...