Gå til innhold

Kjøpe iPhone4 nå, eller vente til iPhone 5?


Anbefalte innlegg

Det har seg slik at jeg trenger en ny mobil. Ikke umiddelbart, men snart. Jeg har lenge hatt lyst på en iPhone 4, men tenker nå om det ikke er lurere å vente til en eventuell femmer kommer ut. En annen mulighet her også er å se om ikke HTC kommer med et nytt vidunder.

 

Kan også nevne at jeg skal flytte til USA nå til høsten, om dette har noen som helst relevanse.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

På dette punktet ville jeg ha ventet til iPhone 5 kom ut, uansett hvilken mobil du har tenkt å kjøpe. Personlig *tror* jeg ikke at iPhone 5 vil være så revolusjonerende, men man vet aldri. Uansett vil iPhone 4 gå ned i pris i det neste generasjon kommer på markedet.

 

Hadde jeg vurdert en ny (high end) telefon i dag hadde jeg også fulgt med på tester av LG Optimus 2X og Samsung Nexus S. Dersom du ikke må ha en ny mobil umiddelbart, ville jeg ha ventet litt. Det er mye spennende som kommer ut nå ila våren.

Lenke til kommentar

Definèr utdatert.

 

Samsung Galaxy S er en særdeles god telefon som med nyeste oppdateringer fungerer smertefritt og stabilt. Hva mer kan man ønske seg? Med introduksjon av de nye flaggskipene har det kommet til tider latterlig gode tilbud på denne modellen. For noen dager siden så jeg den til under 2000 kr (!) på en facebookkampanje fra Tele2

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...