Gå til innhold

nhh, engelsk?


ispep

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Examination questions are written in Norwegian, or in other languages, in accordance with the curriculum. At PhD level, the examination language is English, unless otherwise specifically determined.

 

If examination questions are set in Norwegian, it should normally be set in both of the Norwegian official languages, unless all of the candidates have chosen the same language in advance.

 

Unless otherwise decided, the examination may be answered in Norwegian, another Scandinavian language or English. The programme boards can determine that the examination answers for specific subjects must be submitted in another language than Norwegian. Information about this must be contained in the curriculum, or in the course description.

http://www.nhh.no/en/student-pages/regulations/regulations-for-examinations-at-nhh.aspx

Lenke til kommentar

Det vet jeg ikke, men erfaringen fra andre høyere læresteder tilsier at om undervisningsspråket er engelsk så er eksamensspråket engelsk.

 

Men det er ikke så stress med engelske fag som det kanskje virker, jeg går nå på full-engelsk program, jeg var veldig nervøs for det, men selv det å skrive 10-20 sider på engelsk går helt fint.

Lenke til kommentar

Lærerne bruker som regel å legge ut eksamensoppgaver på Its Learning / Fronter... som bare studentene som har det faget har tilgang til. Så det ligger ikke mye ute på nette.

Eneste jeg vet om er at Høyskolen i Telemark legger ut eksamensoppgaver på deres nettsider, men det er ikke alle fagene der de også legger ut sensorveiledninger. Jeg kom over siden da jeg googlet på tidligere revisoreksamener (de er nasjonale) da jeg gikk på bachelorn i Bodø, lærern vår var så sløv med å legge de ut på Fronter... hehe.

 

Her er linken:

http://www.hit.no/index.php/nor/HiT/AA-studere-ved-HiT/Eksamen/Gamle-eksamensoppgaver/Allmennvitenskapelige-fag/Eldre-oppgaver-AF

 

Hvis du er interessert i økonomiske fag så kan du jo sjekke ut:

- Bedriftsøkonomisk analyse

- Finansregnskap

- Driftsregnskap og budsjettering

- Investering og finansiering

Osv osv er vel noe samfunnsøkonomi og rettslære for økonomer der og, hvis du er interessert.

 

gl hf

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...