Gå til innhold

Stasjonær gaming pc opsett.


Anbefalte innlegg

overkill på hovedkort, dårlig strømforsyning, ikke spesielt godt minne heller, og samsung f3 interne disken er end del raskere enn de "green" harddiskene også. syntes bare ikke oppsettet er så balansert, er noen deler top of the line deler, sammen med skvip.

Endret av henrikrox
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Snakk om å gjøre litt innsats selv også. Som noen har nevnt ligger det mange anbefalinger på hw på forumet. Snakk om å lete litt. Du har også nå fått høre her i denne tråden hva du bør kjøpe.

SSD'er som er å anbefale er crucial c300, vertex 2.

Så sånt, selv om jeg aldri selv ville kjøpt SSD akkurat nå, da vertex 3 og intel gen 3 står å banker på døra, Og speccesne på de i teorien hørtes jo syk ut.

Lenke til kommentar

Hei

 

Vet ikke helt hva du er ute etter, men har satt opp ett forslag til deg basert på Intel's Sandy Bridge.

 

Ser du ønsker deg mer enn nok RAM, kraftig grafikk og en rask PC.

 

Link til liste: Komplett

 

Har satt deg opp med GTX 560Ti fordi dette er ett gromt skjermkort, og dette kortet kjører BF:BC2 med alt på max på rundt 80 FPS, clocker du kortet vil du komme opp i 90 FPS. Vis du da vil utvide og kjøpe ett til så kan du sette de opp i SLI og kjøre BF:BC2 i langt over 130 FPS. Dette er ett sykt kort i forhold til pris.

 

Har også lagt med en 3. genrasjons SSD disk som er av det noe dyrere slaget og av det større slaget, skal den kun brukes til mellomlagring, spill og OS kan det holde med 64GB eller bare vente med oppgraderinga frem til prisen synker og konkurrentene har ankommet.

 

Ellers er PC'en helt rå, og kabinettet og det meste i maskinen er helt nytt og vært på markedet i under 1 mnd, alle deler har fått toppscore i reviews og tester.

Så vis ikke dette oppsettet holder i lange baner så vet jeg ikke helt hvilke spill du spiller eller programmer du driver.

 

Merk:<br style="padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; ">Deler er valgt ut grunnet både stil og ytelse, ingen maskiner jeg linker til skal se ut som skrot da de er satt sammen og jeg oppfordrer til å beholde fargetema som satt opp hvis deler byttes ut. Stil går sjelden utover ytelse, heller det at prisen stiger med 3-9%. Trenger du tips til endringer er det bare å sende en PM.

Lenke til kommentar

Se på kontaktene. De fleste kontakter, spor til skjermkort, etc, passer kun én vei. Dersom det passer fysisk uten at du bryter ting på plass, så vil det sannsynligvis ikke bli ødelagt selv om du kobler feil.

 

Lad ut statisk elekrisitet fra kroppen din ved å ta på noe som er jordet, slik som en vannkrane. Ikke ha på deg klær lagd med syntetiske fibre, de genererer lett statisk elekrisitet. Av samme grunn, jobb på en overflate lagd av tre, ikke plast.

 

Berør kontaktflatene på komponenter minst mulig, hold i kantene på komponentene.

 

Ikke ha på en ekstrem mengde kjølepasta, en mengde tilsvarende et litt stort riskorn er nok. Plasser kjølepastaen midt på prosessoren, og bruk underflaten på kjøleren til å skvise det utover. For mye kjølepasta vil redusere nedkjølingseffekten til kjøleren din.

 

Prøv å unngå mekanisk støt på harddisker, siden disse er spesielt følsome for slikt. man bør så klart unngå dette på alle komponenter, men harddisker tåler mye mindre siden de har mye finmekanikk inni seg.

Endret av Pseudopod
Lenke til kommentar

Ta av sokkene dine, og gå barbeint. Monter PSU'n først og koble den til nettet. Skru av bryteren til PSU, som pleier å ligge bak PSU'n.

Ta på kabinettet, den delen som består av metall. Hvis du har en antistatisk armlenke så kan du ta på den, hvis ikke, kan du bare være i kontakt med kabinett mens du montere. Egentlig ikke så farlig å være ikke i kontakt. Men det er litt ekstra viktig dersom du har gått rundt og surret på gulvet, og dermed må utlade deg for ESD.

 

Og husk litt kjølepasta må du ha til CPU'n og kjøleren.

Hmm, det er ingen skam å kikke litt på bruksansvisningen for å se hva som skal kobles til hvor.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...