Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Jenta for trang første gang - hvordan løse dette?


Anbefalte innlegg

Hei folkens, jeg har fått en kjæreste, og siden hun var jomfru, pratet vi om sex, og bestemte oss for å ikke rushe ting, og vente litt med det.

Nå i helgen overnattet jeg hos henne, og vi begynte å kysse, og ting utviklet seg.

 

Kom til base 3, og da jeg skulle slå homerun, treffe jackpot, vinne i lotto og cashe inn førstepremien, kom et lite problem.

Jeg fikk ikke snabben inn. Ikke sjangs.

 

(Legger til at dette er 2. gang for meg, 1.gang ble utført i grisefylla, så husker ikke mye av det. Med andre ord, er ganske fersk på dette området..)

Prøvde å gjøre litt forarbeid med fingrene, men som den kløna jeg er, visste jeg ikke stort hva som gjorde underverker der nede.

 

Hun var trang. Fikk bare en finger inn. Hun er ei liten jente, slank og lav. Og nei, jeg har ikke akkurat tømmerstokker som fingre. Har helt normal størrelse.

Prøvde et par forskjellige stillinger, men tissebassen ville ikke inn. Hun prøvde å føre den selv, men ble bare litt vondt da jeg kom 1cm inn.

 

Jeg har ikke afrikanske gener, så er ikke utstyrt med et himla grantre der nede. Er vel helt normalt utstyrt (aner ikke hva som er normal penis-størrelse), men dum som jeg så ut, tok jeg frem linjalen og målte snoppen. Centimeterne strakk seg til 19cm, og siden jeg ikke føler meg bekvem med å rappe målebåndet til far og wrappe det rundt kølla, fikk jeg ikke målt omkretsen.. Men ca 2 fingre bred. Pekefinger og langefinger.

 

Så, tips mottas med takk. Hvordan kan jeg gjøre dette til en ålreit opplevelse for begge to? Glidemiddel? Gjøre mer forarbeid der nede på henne slik at hun blir våtere?

 

Takker for svar, mvh. gutt 18.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Prøvde å gjøre litt forarbeid med fingrene, men som den kløna jeg er, visste jeg ikke stort hva som gjorde underverker der nede.

 

Frem til du vet hva som gjør underverker der nede (ved å utforske, sammen med henne!) så legg fra dere planen om penetrering. Det vil bare gjøre vondt.

 

Jenta var ikke kåt nok rett og slett. Er man ikke kåt nok blir man for tørr, man blir anspent og det blir trangt. Finn ut hva som tenner henne, finn ut hvordan hun liker at du bruker fingrene. Dropp alle tanker om å skvise inn pikken før du ihvertfall lett får inn to fingre. Unødvendig og dumt å prøve på dette om hun ikke er klar fysisk og psykisk.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Takk for svar :)

 

Får snakke med henne, og utforske litt hva hun liker. Kan være at hun var litt anspent mtp at dette var første gang osv?

 

Ja, men når du sier at du ikke klarte å fingre henne, hvordan i alle dager havnet dere da fremt til forsøket med sex? Dere må jo ha forspill først, få henne kåt og klar. Så å kalle dette første gang blir helt feil, dette var bare unødvendig, og vil antakelig gjøre henne enda mer anspent til neste gang.

 

Legg det fra dere en stund, utforsk med fingre, munn og tunge. Ikke noe press på sex. Er dere flinke til dette så slipper hun antakelig å få noe vondt første gangen dere faktisk skal ha sex også, siden jomfruhinna osv kan bli borte av fingring.

Lenke til kommentar

Ikke noe penetrering før du har klart å gi henne en orgasme, eller ihvertfall komme i nærheten av en orgasme gjennom andre ting. Så lærer nok begge to endel iløpet av "øvelsene", og når du og hun er kommet til det stadiet at du vet hva som foregår der nede, samt hva som er hvor og hun vet hvordan hun kan slappe av så er dere klare for neste steg.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hei! Glad for at det ordnet seg for deg TS, tenkte jeg kunne fortsette på tråden siden jeg har NØYAKTIG samme problem. Eneste forskjellen er at jeg er jente. :p

 

Førsteposten kunne godt vært en beskrivelse av mitt forsøk på første gang med kjæresten, det var ikke sjangs på at han skulle greie å komme inn i meg. Siden den gang har vi prøvd mange ganger, og jeg er utrolig tent på han. Er ganske sikker på at jeg er våt nok, har i tillegg prøvd med ekstra glidemiddel, uten hell. Bestemte meg for å gå til helsesøster, og da fikk jeg beskjed om at jeg antakelig har noe som kalles"vaginisme", en tilstand der jenta ufrivillig strammer musklene i underlivet slik at penetrering blir umulig. Behandlingen for dette er timer hos fysioterapaut og gradvis utviding av skjeden. Dette har jeg nå prøvd i 3 til 4 måneder, uten at det går noe særlig framover. (Kan få inn en finger, men mer enn det gjør grusomt vondt.)

 

Det jeg selv TROR er problemet, er at jomfruhinna mi fortsatt er inntakt. (Virker sånn når jeg føler eller ser på meg selv nedentil, litt inn i åpningen er det liksom en "innsnevring", og det er denne som det er vanskelig å komme igjennom, det er veldig smertefullt bare å presse en finger igjennom.) Fikk meg derfor time hos gynekolog, i håp om at de kanskje kunne fjerne jomfruhinna på kirurgisk vis. (Har hørt om andre tilfeller der dette var nødvendig.) Det var imidlertid ikke snakk om at gynekologen ville operere meg, hun mente alt så normalt ut, og at det kun er tøying som må til. Har som sagt prøvd å tøye i 4 mnd, og nå er jeg på randen av sammenbrudd. :cry: Forholdet til kjæresten skranter, noe jeg skjønner godt siden vi har vært sammen i 5 måndeder og aldri hatt sex. Stakkars fyr!

 

Er så utrolig oppgitt nå, fysioterapi og uttøying har ikke gitt noe resultat, og gynekologen (som jo skal være eksperten) kan heller tydeligvis ikke hjelpe. :wallbash:

 

Spørsmålet blir da som tittelen på tråden sier: Jeg er for trang, og hvordan i huleste kan jeg løse dette?? Vil bli utrolig glad for råd og innspill - Kanskje det finnes noen andre som har opplevd det samme?

 

-J87

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...