Gå til innhold

Lyse sin TV-Dekoder


Anbefalte innlegg

Er det noen som har TV via fiber fra Lyse og kan svare meg på om det går ann å koble dekoderen opp mot PC og kunne se filmer, spille musikk osv i gjennom denne? I såfall hva formater støttes? Det sto noe slik i informasjonsheftet, men der sto det bare under betegnelsen multimedia.

 

Mvh. NetFinity

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

fikk du ikke med noen kabler når du kjøpte tv-dekoderen da?

hvis du fikk en kable med 1 hvit og 1 rød plugg i ene enden og 1 hvit og 1 rød plugg i den andre enden, så setter du 2 av pluggene i dekoderen, og de andre 2 setter du i pc`en.

er ikke helt sikker på hvilket kort du trenger men det kan hende at du trenger et TV kort eller noe sånt. hvis du kobler dekoderen på et vanlig lydkort så for du bare lyden å det er litt kjedelig. ok, du skal se filmer å videoer på pc`en men igjennom dekoderen? er ikke sikker på hvilke formater din dekoder støtter, men tror nok at det støtter de fleste formatene, sånn som, Avi, Mp3, DivX osv. men er som sagt ikke helt sikker.

 

Lykke til.

Lenke til kommentar

Får ikke fiberen før i august så jeg kan ikke teste selv.

 

Muligens jeg formulerte meg litt dårlig tidligere, det jeg mente var at både dekoderen og pc'en kommer jo til å stå i "nettverk" via hjemmesentralen, og slik jeg forsto det kunne du se/høre "multimedia" ved å gå inn på PC'en ved hjelp av dekoderen og dermed få dette avspillt på tven. alt via TP kabelen. På samme måte som du kan gå inn i de delte mappene på en annen pc og avspille en film/mp3 derfra.

 

Stemmer dette da altså ikke?

 

Takk for svar forresten. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...