Gå til innhold

Første spillet du noengang prøvde?


Anbefalte innlegg

Ahhh, første spillet! Det var Kick Off på gode, gamle Amiga 500! *mimre* :p

 

jeg og...bruttern min hadde amiga 500 og det er mimring...Han var jo brodern min så alt han hadde var best inkludert datamaskina, bilen osv.

 

Det spillet jeg husker best er lotus...Men før det var det kanskje øøø.... Du gikk bortover i 2d som supermario.det var dinosaurer overalt som dreit på deg. noen som husker navnet?

også var det black crypt da som bruttern spiller på 32 tommern sin..Han skvetter når det kommer monstre til dags dato.

på pc var det vel home alone2, wolfenstain3d, dereter jones og wacky weels. jeg syns wolfenstain var en bedre opplevelse en doom foresten.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Men før det var det kanskje øøø.... Du gikk bortover i 2d som supermario.det var dinosaurer overalt som dreit på deg. noen som husker navnet?

 

Chuck Rock..?

Herlig 2-d spill med fin parallax-scrolling (eller hva det nå heter).

 

Har ikke funnet ut hvor jeg kan laste det ned fra enda. noen som vet?

desuten var vel det første spillet last ninja eller paperboy eller noe

Lenke til kommentar

Ahh, i gamle dager... :)

 

Vi fikk pc i ca 91 (om det var 386 eller 486 m husker jeg ikker)

 

uansett, på den hadde vi noen gøyale piratkopierte spill

 

f. eks

 

Prince of Persia :D

Outrun :D

Rockford :)

AlleyCat :D

stunt eller stunt driver e.l.

 

gøy var det uansett

Lenke til kommentar

Haha denne posten fikk meg til å mimre :woot:

 

Første jeg spilte var pong, noe ninja greier,snake og en spaceman som fløy og plukket opp powerups til et romskip eller no.

Heheh husker enda hvordan man måtte bruke turbo tape og greier på kassetspillern og bruke countern for å fyre opp spill :lol:

 

Husker jeg og en kompis pleide å spille et spill hvor man var 2 stk som gikk rundt og samarbiedet med å plaffe ned fi og greier.Han hadde minigun og bare sprayet løs, mens jeg gikk rundt med bazookar og granater.Spilte det på amiga hvis jeg ikke husker feil, men hva spillet het har gått i glemmeboken, dessverre :shrug:

Lenke til kommentar

Det var Poppey på Commodore 64, rundt 1986-87.

 

Huska jeg nettopp hadde fått bank av en feit ****** jeg hadde erta (Gjett hva jeg kallte han). Han moste også forresten den blå leke traktoren min ved å sette seg på den :cry: Fikk bli med inn til en kompis av brodern å spille C64. :woot:

Lenke til kommentar
Det var Poppey på Commodore 64, rundt 1986-87.

 

Huska jeg nettopp hadde fått bank av en feit ****** jeg hadde erta (Gjett hva jeg kallte han). Han moste også forresten den blå leke traktoren min ved å sette seg på den :cry:

 

Håper det lærte deg å ikke erte folk for ting de ikke kan noe for... :-?

Lenke til kommentar
Fikk en sann lærepenge ja...

 

Godt :)

 

Popeye var et kult spill, forresten. Jeg husker jeg var imponert over grafikken. Tror det var mest oppløsningen som imponerte, synes å huske figurene var så "jevne" (i ettertid tror jeg at det var fordi de var så små, men slik tenkte jeg ikke den gangen).

 

Jeg har allerede nevnt mitt første spill noensinne (tidligere i tråden), men siden vi snakker om Commodore 64 (og siden jeg egentlig bare sitter å haler ut tiden før jeg må gå og legge meg), kan jeg jo fortelle litt om de første spillene jeg prøvde til den maskinen.

 

Det første jeg lastet inn noen sinne var Road Blasters. Et futuristisk bilspill, tror det var våpen inne i bildet. Det spillet fikk jeg imidlertid ikke til å virke første gang jeg startet det, så jeg hoppet videre til neste spill: Bubble Bobble. Helt enormt spill. Det første som slo meg var hvor flott musikken var. Jeg snakker ikke om den søte melodien som spilte inne i selve spillet (selv om den var god den óg), men den utrolige melodien som kom akkurat i det du hadde lastet inn spillet.

 

(pause... Joachim drar til http://exotica.fix.no/ og laster ned melodien.(direkte link: http://exotica.fix.no/tunes/archive/C64Mus...bble_Bobble.sid ) , og spiller den med Deliplayer...)

 

Den er faktisk mye kortere enn jeg husket. Jaja. Bubble Bobble var nå i allefall en fantastisk opplevelse. Fremdeles står det som ett av historiens beste plattformspill. Burde egentlig vært påbudt for alle gamere å spille det en eller annen gang i løpet av "karrieren".

 

Det neste spillet var California Games. Også det var helt utrolig bra. Jeg var virkelig heldig med de spillene jeg fikk med den datamaskinen. Husker at jeg kjøpte den i Sverige, og mannen som solgte den plukket tre spill ned fra hyllene og gav dem til meg. Tenk på de stakkars folkene som fikk sitt første møte med et spill til C64 med et av de håpløse "75 spill på en kassett"-greiene.

 

Hmm... når jeg først er på Exotica: http://exotica.fix.no/tunes/archive/C64Mus...s_n_Goblins.sid

 

http://exotica.fix.no/tunes/archive/C64Mus...Rob/Sanxion.sid

 

http://exotica.fix.no/tunes/archive/C64Mus...n/Cybernoid.sid

 

http://exotica.fix.no/tunes/archive/C64Mus...ybernoid_II.sid

 

http://exotica.fix.no/tunes/archive/C64Mus...omic_Bakery.sid

 

http://exotica.fix.no/tunes/archive/C64Mus...ls_n_Ghosts.sid

 

 

(husk at hver fil inneholder flere sanger)

Lenke til kommentar

På ATARI: En sånn grønn lab, hvor man skulle finne veien til mål uten å bli tatt av de der andre folkene. Et klassisk spill, fortsatt meget morsomt.

 

På NES: Super Mario Bros (god gammel klassiker)

 

På SNES: Et eller annet GoKart spill.

 

På N64: Super Mario 64.

 

På PC: Tombraider (eller hvordan det nå skrives.)

 

Husker ikke helt fullstendige navn på alt, må bare unnskylde meg...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...