Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Det store frieriet.


Anbefalte innlegg

Hei.

 

Har gått ein stund no og tenkt over det å sette seg på kne forran dama med ein ring i handa og spørre dei magiske orda. Men med å tenke på det dukker det jo og opp nokon tanker om korleis gjere det så romantisk og unikt om mulig, vil jo ikkje at ho skal glemme det med det første.

 

Trur dama har merka at eg går med slike tanker og har komme med ei ønskeliste om kva som kan vere med. Her er eit utdarag av lista.

 

- Mate pingviner på Akvariet (Me bur i Bergen)

- Middag på fin resturang med nokon som speler fiolin.

- Eg skal ha på med fin dress.

 

Men eg lurer på er må eg ta med det som står på lista (har ein følelse om at det er lurt)? Dama er heller ikkje noko glad i å gå med ringer, har tenkt på ein forlovelses tattoo eller noko lignene eller eit smykke.

 

Og ein liten sak til slutt, det å spørre faren om å få datterens hand, er det noko man gjer eller er det bare å hive seg på kne og fri i vei? Vist det er å måtte snakke med faren så sliter eg litt, han er ikkje den mest snakke salige personen og han svarer alt med ja og nei.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er ikke nødvendig å spørre faren først, det er bare å slenge seg på kne og fri :)

 

Og det er så absolutt ingen mal på dette!

 

Forloveden min tok meg med dit vi hadde første ordentlige samtale. Opp på en høyde med utsikt over byen vi begge er fra. Det var helt fantastisk! Og jeg ble supersjarmert, for jeg husket bare så vidt at det var det stedet jeg først så for meg oss som et par, men han hadde tenkt mye på det.

 

Og det er jo mange typer ringer også, mange som er litt røffere/tøffere enn enkle diamantringer i sølv eller hvitt gull. Avhengig av hva du vil ha. Jeg var ikke ringtypen i utgangspunktet, men har gått med ringen min siden vi forlovet oss :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...